Sayın turbob savcılık size uzlaşma ile ilgil bir çağrıda bulundu mu?
İddianame hazırlandı mı?
Printable View
Sayın turbob savcılık size uzlaşma ile ilgil bir çağrıda bulundu mu?
İddianame hazırlandı mı?
iddaname derken iste bı kagıt geldı mahkeme gunu yazıyor olay yazıyor ben zaten savcılıga ıfade verırken uzlasmak ıstedıgımı solemıstım ama karsı taraf ya istemezse ayrıcada tecil nedir?
tecil ettirmek nedir acaba bide para cezasına donusturmeyı hakımmı belirliyor yoksa kendimizmi seciyoruz bide mahkemem olduktan sora mesela 20 yıl sonra bı cevirmeye gırdıgımde gbt emde bu olay yazıcakmı?
yokmu yardım edecek bırı lutfen
lutfen yardım edın 9 ekim mahkeme yaklasıyor uyku uyuyamıorum:(
Birşey olmaz merak etme kimi öyle bir abartmış ki sanki terörist oldun :)
herkze tekrar ıyı aksamlar 2 gun sonra mahkemem war cok heycanlıyım uyuyamıorum ve dün benı karakoldan cagırdılar hemen gel dedıler gıttım okuyormusun baban ne ıs yapıyor mal varlıgın warmı dıe sorular sordular babamın ne ıs yaptıgını soledım doga kolejınde okudugumu soledım mal varlıgım olmadıgını soledım onları yazdı tamam gıdebılırsın dedı bu ne acaba ?:S
Muhtemelen Türkçeyi katleden bir kolej öğrencisi olarak tarihteki yerinizi garantilediniz!!!
Sayın Turbob,
Önce şuna bir açıklık getirin; bildiğimiz boncuk atar plastik oyuncak tabancaların boncuğu yüze falan isabet etmezse kolay kolay bir insanı yaralayamaz. Bu gerçekten boncuk atar oyuncak tabanca mı yoksa av ve sporda kullanılan CO2 gaz tüpüyle ya da piston sıkıştırmasıyla çalışan minik saçma atar tabanca mı?
lutfen bu sıralar ustume gelmeyın zaten elım ayagım tıtrıyor yanı nası bır ruh halı ıcındeyım bılemezsınız soruma cvp weren olursa cok sevınırım