arkadaşım seninle aynı durumdayım bendede 21.02.2009 yazıyor bir bilgi öğrenebildinmi
Printable View
29 yaş sonrası askerlik tecilini yapamaz ogrenci affindan yararlanamaz diye biliyorum
Ben 1978 dogumluyum şu an okuyorum (okul bu sömestre biyor) bana da senin kağıdından geldi geçen sene orda yazan yazı "Sevk Edileceği Tarih : 21/02/2009" o tarihte askerlik şubene gitmelisin son yoklaman için saglık kontrolleri sevk işlemleri için ondan sonra 1 sene sonraya sulüsün için gideceksin bu arada aftn yaralanıp okula donersen sana şöyle söyleyeyim tam 2010 sonuna kadar vaktin var askerlik şubenin sevk önceligine baglı olarak değişir ama ortalama 2010 ortalarına kadar vaktin var ama sen okuldan atılma durumun var nasıl olur bilmiyorum. Bana da o kagıt (geldiğinde okulun 2. sınıfındaydım okuluma gelmişti tecil yapılamıyacağına lişkin bilgilendirme kağıdıydı) geldiginde ben okulu bitiremem 3. sınıftan sonra dondurur geldiğimde kaldıgım yerden devam edrim dedim sonra bir öğrendim ki son yoklamadan sonra 1 sene süreç işliyor yani 1 sene daha zamanın kalıyor daha önce bunları bilseydim bu kadar kılı kılına denk getirmez bir an önce mezun olurdum.