Re: WEBLEBİ.com - AÇIKLAMA
Şikayet sitelerinde de xxxxxxx.com yetkilileri kesinlikle cevap veriyorlar.(biz müşteriye gerekil bilgiyi mail yoluyla verdik ayrıntılı bilgi için .... numarayı arayı yada .... adresine mail atın.)Yanlız hiçbir şekilde bir amaca ulaşmıyor.Sadece insanların gözünde biz güveniliriz imajı oluşturuyor bence bu.Yoksa son 15 gündür hayatımı bu parayı geri almaya harcamama rağmen faturaları ödemek zorunda kalacağım.
Sayın xxxxxxxxxxxx.Com Yetkilileri;
Size bahsetmem gereken birkaç şey var.
1-Şiketinizin telefonu sürekli olarak meşgul çalıyor.Bu olayla hayatımda ilk defa karşılaşıyorum.Eğer siz bu işleri yapan yani yüzyüze iş yapmayan bir e-ticaret sitesi iseniz müşterileriniz ile en büyük bağınız telefon olmalı.Bu alemde telefonu (Sürekli!) meşgul çalan bir başka firma daha varsa gösterin lütfen.Bu telefon numarası benim arkadaşımın değil ki o kullanırken meşgul çalsın.O zapdettiğiniz paralarımızdan biraz ayırıp birkaç hat ve birkaç eleman alın isterseniz.
2-Telefon olayında paranız yetmedi alamadınız diyelim.Maillerimize de hiçbir şekilde cevap gelmiyor.Ben şahsen yaklaşık olarak en az 20 mail attım size hiçbiri de cevaplanmadı.Şimdi soruyorum size bir e-ticaret sitesinde müşterileriniz size e-mail ve telefonla ulaşamıyorsa ne ile ulaşacak?Herkes İstanbul'da değil ki adresinize gidelim.Ben şahsen Muğla'da oturuyorum.Sizinle görüşmek için 12 saat yol ve ücretini mi vermeliyim?
3-Ürünün iptal olduğu hakkında kesinlikle bilgilendirilmiyoruz.Yani tamamen internetten siparişi takip etmek için sitenize girersek tesadüfen(!) öğreniyoruz bunu.Sizin bu konuda hiçbir şekilde bir girişiminiz yok.Bir müşteri siparişini internetten takip etmeyi düşünmezse yada unutursa siz de paramızı kullanıyorsunuz.
Bütün bunlar dikkate alındığında kusura bakmayın ama siteniz tamamen bir paravan şirket izlenimi veriyor.Ben şahsım adına sizi bu hareketlerden dolayı kınıyorum.
Bu mesajımı okursanız sizden rica ediyorum hep yaptığınız gibi "Müşterinize gerekli bilgiyi e-mail yoluyla vermeyin".Burada herkesin huzurunda cevaplayın lütfen.
Teşekkürler.
Saygılarımla...
Re: Sanal mağaza Mağduriyeti
aynı mağduriyet durumundayım.sitedeki bilgi kısmında bizlere telefonla ulaşacaklarını bilgilendirileceğimizi yazıyordu ama kaç hafta geçti hiçbir iletişim yolu kurulmadı.madem bu kadar yoğunsunuz o zaman kısa süreli eleman alın yada ön sipariş tarzında bir sistem başlatın.ürün gelincede parayı çekin.
insanları dolandırmaktan başka bişe yapmıyorsunuz.ayrıca yüzlerce insanın parasını bankada işletebileceğinizi hiç hesaba katmıyorum bile.
en kısa sürede sizin gibi alış veriş sitelerinin önüne geçilir umarım.
Re: Sanal Mağaza Mağduriyeti
Tarih 02.08.2008 Tutar iadem hala yapılmadı.Müşteri hizmetlerini aradığımda bankaya bildirdiklerini söylediler.Bankayı aradım ve şirketten para iadesi hakkında herhangi bir talimat gelmediğini söylediler.Bu bir kandırmaca mı?Banka yalan söylüyor olamaz çünkü hesabımda herhangi bir iade yok.Sayın xxxxxxi.Com Paramı kullanıyor musunuz?.Lütfen insanları mağdur etmeyin.Dolandırıcılık büyük bir suçtur.
Siparişim 24 gündür iade edilmedi.xxxxxxxin istanbuldaki açık adresini verebilir misiniz?Yarın ziyaret etmeyi düşünüyorum.
Forum sakinleri bu platform şikayetlerinizi sorunlu olduğunuz sitelere bildirme platformu değil.
Nikon rumuzlu arkadaşımızın yazdığı sikayet.var veya sikayetimvar.com gibi sitelere başvurabilirsiniz.
Aksi halde sesinizi burdan duyurmaya çalışmak hem forum amacı dışında hem de burası başka siteleri şikayet platformu değil.
Telefon nolarından ilgili kişilere ulaşmak imkansız.
Merhaba.
Sanal mağazalardan biriyle olan sıkıntımın şu anki durumu şöyle:
Site kapandı, ben de alışverişlerimin iptali için bankaya başvurdum. Fakat banka bana bu alışveriş için itiraz süresinin dolduğuna dair bir yazı gönderdi. Bu durumda ne yapılabilir? Sanal POS verilen firmanın bu tarz sıkıntıları olduğunda bankanın sorumlulukları yok mudur? Böyle bir durumda banka tamamen aradan çekilebilir mi? Eğer bankanın da sorumlulukları var ise tüketici hakem heyetine bankayı mı satıcı firmayı mı yoksa her ikisini de mi şikayet etmeliyim?