Aile Konutu ACIL CVP LUTFEN
05-05-2007 Tarihinde Kefil Gösterek Uzun Vadeli Banka Kredisi Kullanarak Ev Aldım 09-09-2007 Tarihinde Evlendım Eşimle Aramızda Sorunlar Cıktı ve ben bosanma davası actım Fakat esım daıreyı ver bosanacagım deıyor bende bır kurus hakkı gecmedıgınden vermek ıstemıyorum ısımden atılmama da sebep oldu benım burada soracagım konu esım daırenın uzerıne aıle konut serhı koydurmus kredı taksıtlerını odıyemıyorum artık esım benden habersız daıreyı bır de kıralamıs baskasına bu durumda aıle konut serhı kalkarmı
LUTFEN CVP VERINIZ
Re: Aile Konutu ACIL CVP LUTFEN
Tasinmaz malin üzerinde mevcut "aile konutudur." serhinin terkini:
a) Serh malik olmayan esin talebiyle islenmis ise; yine malik olmayan esin talebiyle,
b) Serh her iki esin birlikte talebiyle islenmis ise; her ikisinin de talebiyle,
c) Eslerin birlikte malik oldugu hisseli tasinmaz mallarda serh eslerden birinin talebiyle islenmis ise; serhi islettiren esin talebiyle,
d) Malik olan esin talebiyle serh verilmis ise malik olmayan esin de talep ya da muvafakatiyla,
Terkin edilmesi, ancak malik olmayan esin ya da eslerin birlikte malik oldugu hisseli tasinmaz mallarda serh talebinde bulunan esin ölümü ya da bu konuda alinmis mahkeme kararinin ibrazi halinde diger esin tek tarafli talebiyle de terkin isleminin karsilanmasi,
Re: Şerhli DAire ve İpotek icrası
Aynı konu için yeni başlık açmak kurallara aykırıdır.
Cevabı ilk açtığınız başlıkta var:
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=42240
Re: İcralık Daire-aile konutu
sayın yesayd kım oldugunuzu bılmıyorum ama karıştırdınız galiba
mutlaka haklarınız vardır
avukatlara guvenmek lazım her konuda
fakat zaten yasa açık evlilik öncesi alınan verilen her şey açık
mal paylaşımı benim burada sorduğum konu farklı idi ayrıca benimde haklarım var demişsiniz
siz kimsiniz anlıyamadım
tutmus oldugum avukat fazlasıyla deneyımlı ayrıca
haa bunu okuyan diğer kullanıcı arkadaşlara ayrıca
siz siz olun erkek kadın fark etmez sadece zamanınız uzuyor illaki boşanıyorsunuz sonu ne olursa olsun
ve oturun anlaşarak boşanma yoluna gidin para istiyorsa para ile anlaşın ama anlaşarak boşanın
çünkü bu zamanlarınız bir daha ele geçmiyor benden demesi
ayrıca haa bu konu da kı bılgı kısmı zaten kapandı daıreye ıcra onayı cıktı bakmak ısteyenlere
ben anlaşmayı denedım olmadı her yolu kendısene soyledım yıne olmadı sacma sapan
tavırlar ıle konusup durdu kendı ettı kendı sı bulur adalet zaten tecellı eder kımsenın yaptıgı kımseye kar olarak kalmaz
o yuzden artık dusunmuyorum ıcra alır sel olur gıder bu kadar
kimnin eline ne geçer ki kötülükten ::::!
Re: İcralık Daire-aile konutu
sayın rehber_70 unutmuşsunuz yada işinize geldiği gibi davranıyorsunuz
hatırlatıyım (keşke olmsaydı) dediğiniz [COLOR="Red"]hayatına habersizce ses kaıtları ile girdiğiniz hazırlamış olduğunuz tuzağa kendinizin düştüğü başka erkeklerin yanında belden aşagısına hakaret ettiğiniz buda yetmezmiş gibi annensi ve babasının bir pas pas alacak gücü yok dediğiniz belden aşagısına hakaret ettiğiniz taksiciye anlatığınız hırsız olarak belittiğiniz karşılığında büyüklük gösterip özür dilemediğiniz eşiniz sizden ricam herşey mahkemede zaten lütfen beni tanıyan yada tanımayan insanlara yanlış anlatmaya devam etmeyiniz sadece sizden ricam budur geri kalan konular sadece sizi ilgilendirmektedir
ayrıca syn hukuk severler lütfen tek taraflı yazılanlara fazla cvp vermeyiniz
sny rehber_70 yazdığı herşey hayal ürünüdür.:) çünkü evde oturan benim ama kiracı var deniliyor maden hukuk severlerin dediği gibi neden kiracıyı çıkartmıyorsunuz? çıkartamaz kiracı yok.....gelin beni çıkartın bakalım .
iyi akşamlar