Fatura var ve de kredi kartıyla alındı. Benim olduğu belli yani. Ama kutusunu kaybettim seri numarasını falan bilmiyorum.
Printable View
Fatura var ve de kredi kartıyla alındı. Benim olduğu belli yani. Ama kutusunu kaybettim seri numarasını falan bilmiyorum.
en iyi çözümün ilan vermek olabileceğini düşünüyorum.elinizde belgeniz bulunsun.saygılarımla..
İnternetten herhangi bir gaztenesin ilan sayfasına(netde görünecek) versem yeterli olur mu?
Benim tavsiyem; normal bir gazetenin zayi bölümüne vermeniz.internete verdiğiniz ilanı ispat etmeniz biraz daha zor olacak.Ama herhangi bir gazeteyi bu konudaki tereddutleriniz geçene kadar saklayabilirsiniz.(esasında birinin bu mp3 le suç işlemesi sonucu size hiç bir şey olmaz.ama uğraşırsınız canınız sıkılır,bir eşyayı kaybetmenin hiç bir kanunda müeyidesi yoktur,sadece bazı şeyler için bildirim, ilan vs. gerekir.)
Son bir sorum olacak. Kayıp ilanının sonuna hükümsüzdür diye ekleteyim mi?
Mp çalarınızla herhangi bir hukuki işlem yapılamayacağı için hükümsüzdür yazmanıza gerek yok sadece kaybettiğinize kanıt oluşturacak şekilde bir ilan vermeniz yeterli olur en azından içiniz rahatlar, her ne kadar saçma bir şey gibi gözükse de milyonda bir ihtimal başınıza bir şey gelme ihtimali var ve bunu sıfıra indirmek bence çok doğru birşeydir.Keşke herks sizin kadar dikkatli olsa.