sonucta bu adamlar evıme baskın duzenledı ve en azından esrar ıctıgımı anladılar zaten baska bisey yoktu. ben tedavı ıstedıkten sonra dosyam gıtmıyecekmı savcıya?????
Printable View
sonucta bu adamlar evıme baskın duzenledı ve en azından esrar ıctıgımı anladılar zaten baska bisey yoktu. ben tedavı ıstedıkten sonra dosyam gıtmıyecekmı savcıya?????
Siz tedaviye gitseniz dahi aleyhinizde yargilama yapilip muhtemelen denetimli serbestlik karari cikacaktir.Verilen sure icerisinde gereken kontrolleri yaptirip tekrar esrar kullanmazsaniz ceza almazsiniz,su an icin tedaviye gitmenizin davaya bir etkisi olmayacaktir.
sorusturmadan once tedavıye basvurmam bır ısıme yaramıycak anladıgım bu. umıtlenmıstım bende.
Bu durumda, uyusturucu veya uyar?c? madde kullanmaktan dolay? sorusturma baslamadan once tedavi talebiyle resmi makamlara ornegin C. savc?l?g?na, uyusturucu veya uyar?c? madde bag?ml?l?g?ndan kurtulmaya yonelik olarak tedavi verilen bir sagl?k kurulusuna basvuran kisi hakk?nda sorusturma veya kovusturma islemlerine devam olunmaz. Baska bir deyisle, bu kisi, uyusturucu veya uyar?c? madde bag?ml?l?g?ndan kurtulmas? icin uygulanan tedavinin gereklerine uygun davrand?g? surece, hakk?nda kamu davas? ac?lmaz; ac?lm?s ise, durma karar? verilerek dava bekletilir.
adalet bakanlıgının sayfasından buldum ama bır manası yok oylemı? yazık.
Metni okursaniz soz konusu islemleri sorusturma baslamadan once yapmaniz gerekiyordu oysa sorusturmaya baslanmis sorusturma cercevesinde evinizde arama dahi yapilmis..
anladım. ama en azından davayı durdurma kararı cıkar dıyor bu da benım universıteyı bıtırmeme yardımcı olabılır degılmı_? durdurma kararı cıkarmı?