Re: Ceza evine girsem,çocugum nerde ,kimin ailesinin yanında kalacak?
Alıntı:
akır rumuzlu üyeden alıntı
ve bu olanları kanuni yollardan anlatmaya kalkınca ,yaşam şartları içinde olabilecek kazalar ,özgür yaşam hakkı içinde herkes her yere gidebilir açıklamaları yapan bi yargıdan ne bekleyeceksiniz...hiç bir anne bunu yapmaz diyip suçsuz insanları suçluyormuş gibi tepki görmek hangi hak adalet kavramına giriyor......
gece hayatı diyosunuz özgür yaşam diyorsunuz yargıtay bunu aksi görmüyor normal görüyor anlamında söylüyorsunuz ...
arkadasım gecenlerde haberlerde seyrettim adam ayrıldığı eşinin fotoğraflarını facebok denen sitede görüyor ve baskıya verip somut bir kanıt elde ediyor adamın eşi hep sosyetik yerlerde, barlarda, diskolarda çektirmiş o resimleri adam alıyor bunları mahkemeye veriyor diyorki bu kadına nafaka vermek istemiyorum lüks düşkünü var olan nafakayı kesin diyor ve yargıtay bunu haklı sebep olarak görüyor ve verilen nafakayı kesiyor.... anlatmak istediğim sizde öyle somut deliller bulursanız belki çocuk velayet davası yeniden açılacak ve çocugunuzu size verecekler ... sadece bir öneriydi ....
Re: Ceza evine girsem,çocugum nerde ,kimin ailesinin yanında kalacak?
Dostum akır. Sakin olmanı öneriyorum. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Amaç çocuğunu kurtarmak ise, eski eşini öldürmen bunu sağlamaz. Senin ve çocuğun için hayatı daha da zor ve çekilmez kılar. Mahkemeler kadınlara velayeti, kadınların toplum içinde daha düzenli hayat yaşamaları varsayımı nedeniye veriyorlar. Sen eski eşinin düzensiz bir hayat yaşadığını ispatlamalısın.
Senin sorununu bu çözer. Bir baba olarak çocuğuna karşı sorumluluğun var. Çocuğun sen mapusa düşersen ne olursa olsun ortada kalacaktır. Düşünsene onun için hayatın ne kadar zor olacağını. Anne mezarda baba hapiste. Bu çocuk ileride çok zorluklarla karşılaşacak ve emin ol kötü yola da düşecektir. Senin çocuğuna kimse senin kadar sahip çıkmaz. Eğer eski eşini öldürürsen sorumsuz bir baba gibi davranmış olursun. Çocuğunun hayatını kurtarmakla mükellefsin. Ve sorunu çözmenin tek yolu cinayet değil. Tamam haklısın mahkemelerde inanılmaz uygulamalar ve kararlar veriliyor. Ama yine de ortada çocuğun var. Onun sana ihtiyacı olacak. Yazık değil mi ona. Minnacık bebek, anne ve baba şefkatinden mahrum büyüyecek. Eski eşin ne yaparsa yapsın. Çocuğun olmasa zaten umursamazdın nasıl yaşadığını. Ama madem ki çocuğun var. Dikkatli olmalısın. Çözüm adına ortaya koyduğun şey, herşeyi daha berbat yapar. Soğukkanlı bir şekilde düşün. Çok iyi düşün. Şunu bilerek düşün. vereceğin karar çocuğunun hayatında bir dönüm noktası olacak. Hangi kararı verirsen ver, bu çocuğunun bundan sonraki hayatını direkt olarak etkileyecektir. Davanda sonuna kadar haklısın. Hukuki yolları sonuna kadar zorla...Eşinin düzensiz yaşadığına dair deliller toparla. İnan bu şekilde davranırsan hem kendi hayatına hem de çocuğuna en büyük iyiliği yapmış olacaksın. Sen babasın. Bebeğini kurtar dostum. Kurtar onu.