Ödemeleri siz yapmadınız herhalde.
Printable View
Ödemeleri siz yapmadınız herhalde.
erdoğan bey krediyi ben çekip ben ödedim ama o zaman süreç çok hızlı ilerledi başkan evi satılığa çıkartacam felan filan devamlı tehditvari konuşuyordu.Düşünün kendi avukatı bile yaptıklarından,milletin kanını emmesinden dolayı dem vuruyordu bana.başından atıp benimle muhatap olmuyorsunuz avukatla görüşün diyip durdu..1 dosyayı bankaya yatırdım diye biliyorum dekontları felan evimde olması gerekiyor.ancak 2.dosyayı tam hatırlamıyorum.ben yani 24 000 ödedim net olarak.bankaya tamamını yatırmadım diye hatırlıyorum
erdoğan bey, 2 dosyanın 1.ödemesini avukata yaptım ve hem avukattan hem koop.başkanından imza-mühür aldım.ancak diğer ödemeyi bankaya dosya numarası ile yaptım diye hatırlıyorum o evrağı bulamadım
teşekkür ederim erdoğan bey
ozgurcelen bir şey sorabilir miyim ?
arkadaşlar bir şey sormak istiyordum...Esnaf kefalet kooperatifi hakkında davalar açılmaya başlandı.Dava konusu ise çekilen kredilerden belli kesintiler yapılarak vatandaşın eline eksik paranın verilmesi..Ve şuan davalı taraf yani kooperatif herkesin hesaplarına paraları yatırmakta ve hata olduğunu söylemektedir.Böyle bir olay durumda işin içinden çıkabilir mi? Ben dilekçemi vereceğim savcılığa
Bahsettiğiniz olaydan neyin çıkmasını bekliyorsunuz? Savcılığa dilekçe neden?
çektiğimiz kredi ve bu durumda olan bir çok kişi için geçmişte yapılan kasti hatalardan dolayı dava açmayı düşünüyorum Erdoğan bey..Bunların bilerek yapıldığını düşünmem dava açmam için geçerli bir sebep değil mi ?_
Yapılan kasti hatamı yoksa, yapılan bazı kesintilere itiraz sonrası haksız olduğuna karar verilen bazı kesintilerin iadesi mi?