soru:yardımlarınızı bekliyorum saygılar
Öncelikle bu siteyi oluşturanlara tşk ederim.
Benim bir mazuratım var ve nasıl bir sürec olacagını bilmiyorum, bana yardım ederseniz anlatacagım olayda cok sevinirim.
Babam bundan 3 ay önce elde yapma sözleşme ile 15 bin tl karşılıgında ickili taverna aldı ve günlük kirada 250tl iydi ama eski kadroyla calışıyordu hepsi doğuluydu.
İşin olmasına ramen hergün zarar ediyordu babam ama hic kira borcumuz yoktu.
Kardeşimi kasaya oturtdu babam, ama calışan personel dirlik vermiyordu amacları bizi yıldırıp kacırtmaktı.Sözleşmede isten cayan vaz gecen 30bin tl verilmesi yazıyor ve ayrıyeten babam 20bintl teminat senedi vermiş.
Üc gün önce saat 00:30 da ellerinde sopalarla 8 kişi iş yerine geldi ve sag sola vurdular kardeşimi cok kötü dövmüşler babamıda dövmüşler kardeşimden cıkar lan paraları deyip 600 tl almışlar ve kardeşimin cildine bardak ile faca atmışlar.Orada calışan bayan personel ve kocası da dayak yemiş.
Hemen oradaki polis karakoluna gidildi ama oradaki komiser cok yogunuz sabah gelin dediler ve pes yani neyse.Sabah direkt savcılıga gittik ve olayı aynı şekilde anlattık.İfade verdik.Şimdi ise babam korkusundan işyerine gidemiyor.Yapılan sözleşme iş yerindeki kasada babam onu bile alamıyor.
Ne Yapmamız lazım bundan sonra bir yol gösterin ne olur.