Cevap: Re: Sigortalı çalıştığım işyerinden istifa ettim, maaş alacağımı alamıyorum!
ismim aydın doğan nevsehir kozaklı ilcesinde bir hotel de 2008 yedinci ayında sigortalı olarak is bası yaptım
31 12 2009 da düzenli maas alamadıgım icin kendi istegimle istifa ettim (istifa dilekcemde maaş alamadığımı belirttim)
suan issizlik maası alıyorum aylık 750 tl maaş ile calısıyordum ama sigortam asgariden yatıyormus isyeri bu calısdıgım dönem icerisinde bir kac kez isim degitirdi isyerinde imzaladıgım sadece 2 aylık maas bodrom var calıstıgım zaman zarfında baska bodro imzalamadım maaslarımızı alırken sadece makbuz imzalıyorduk su an benim içeride 5300 tl alacagım var iş yeri işten cıkanlara aylık 100 tl taksitle ödeme yapıyor ben taksite girmedim 53 vade yapıyor ve vade farkıda yok ayrıca sirket iflas etmis devletin (galium) yada (galyum) ismindeki kurulusu hesaplara bakıyor diyorlar ama taksitlendirmeyi otelin muhasebesi yapıyor bu parayı alabilmem icin nereye basvurmam gerekiyor zaten işsizim bana işlemleri baslatmam için ne kadar para harcama gerektigi ve işe nereden baslamam gerektigi konusunda yardımcı olurmusunuz
daha öncede bu isyerinin insaatının santiyesinde ercan grup bünyesinde 5 ay calıstım sigortamı yatırmamıslar 2040 tl de buradan alacagım var benimle birlikte aynı sartlarda aynı işte calısan 10 arkadasım daha var onlarında benim gibi sigortası yatmamıs ve onlarında alacagı para var bu konuda ne yapmamız gerektigi konusunda da sizden yardım bekliyorum
Cevap: Re: Sigortalı çalıştığım işyerinden istifa ettim, maaş alacağımı alamıyorum!
ismim aydın doğan nevsehir kozaklı ilcesinde asos thermal deluxe hotel de 2008 yedinci ayında sigortalı olarak is bası yaptım 31012 2009 da düzenli maas alamdıgım icin kendi istegimle istifa ettim (istifa dilekcemde maaş alamadığımı belirttim)suan issizlik maası alıyorum aylık 750 tl maaş ile calısıyordum ama sigortam asgariden yatıyormus isyeri bu calısdıgım dönem icerisinde bir kac kez isim degitirdi benim isyerinde imzaladıgım sadece 2 aylık maas bodromu calıstıgım zaman zarfında baska bodro imzalamadım maaslarımızı alırken sadece makbuz imzalıyorduk su an benim içeride 5500 tl alacagım var ne yapmalıyım
daha öncede bu isyerinin insaatının santiyesinde 5 ay calıstım 2040 tl de buradan alacagım var ama sigortamı yatırmamıslar benim ne yapmam gerekir bana yardımcı olursanız simdiden tesekkürler