kimseseye fetva vermek için yazmadım.
ama sen kendini geliştiremediysen başkalarında neden arama.
Printable View
kimseseye fetva vermek için yazmadım.
ama sen kendini geliştiremediysen başkalarında neden arama.
aliofaliof arkadaşım.. daha önce de 3 kez alkollü yakalandım diyorsun. illaki kaza yapıp birilerinin canını mı yakman lazım. madem içeceksin parana kıy da taksiyle git evine.. alkollü kullanma..
önce iç sonra yakalan ondan sonra da hukuk sitelerinde nasıl yırtarım diye çözüm yolu ara.. oh ne ala memleket..
öfkeli yazıyorum çünkü yarın bir gün benim de çocuğuma coluğuma çarpabilirsin kullandığın arabayla alkollüyken.. sinirim bu yüzden...
dostum önerim için sağol, mahkemeyi kazanamadım ehliyetime 5 yıl el kondu, zaten alkollü araba kullanmamaya özen gösteriyorum, ancak bu son yakalanışımda evimle aramda sadece 1km mesafe vardı, 1km mesafe için taksi çağıramazdım, o zamanlarda evli değildik sorumsuz dengesiz bir hayatım vardı, evlendim ve alkolüde bıraktım kendimi namaza ve aileme adadım, alkolün bana verdiği zararı anlatamam, anlayacağın hem cebime, hemde sağlığıma, başıma ne geldiyse alkolden geldi, nihayet kurtuldum.
1 km yuruyebilirdiniz o zaman dolmuş minibus otobus birçok alternatif varken alkollü arac kullanmanın mazereti olamaz o 1 km icinde 1 kişiye çarpma ihtimaliniz yok mu var o yüzden 1' i de 1000' i de yasak ..
bozuk bu cihazlar ya alkolsüz üfleyende alkol çıkıyor adam 5 bira içiyor hemen arkasına üflüyor 0.5 promil çıkıyor itiraz etsen ayrı bi dert en iyisi alkol olmasa da çevirmelere girmemek..