arkadasım bende 29 yasındayım askerlık sorunum var ama ben kıbrısta ogrencıyım ve 3.5 ay sonra okulum bıtıyor fakat pasapotumu uzatamıyorum ne yapmam gerekıyor
Printable View
arkadasım bende 29 yasındayım askerlık sorunum var ama ben kıbrısta ogrencıyım ve 3.5 ay sonra okulum bıtıyor fakat pasapotumu uzatamıyorum ne yapmam gerekıyor
Okul bitene kadar birsey yapamazsin. Ya da universite terk olarak askere gitmek istedigini söylersen seni en erken 6-7 ay sonraki celbe yazarlar. O arada okulu bitirip subene belgelersen tekrar tecil ettirirsin. Celp tarihine kadar da kacak durumundan kurtulursun.
arkadaslar kıbrısta ogrencıyım 7mart 1979 dogumluyum ve kıbrısta unıversıte de son 3 ayım kaldı 3 aysonra mezun oluyorum fakat burda pasapotumun suresi doldu ve uzattıramıyorum ne yapabılırım bılen varmı yasım 29 oldugundan askerlık tecıl suresı sona erdıgınden pasaportumu uzatmıyorar ne yapabılırım
ben askerlık subemı aradım durumu anlattım bana sen konsolosluktan onaylı ogrencı belgesı yolla dedıler hallederız (bana bu donem mezunmusun deddıler bende evt dedım ) tamam sen yolla dedıler fakat bu seferde konsolosluk ogrencı belgesını onaylamıyor halbukı ben kaydımı yaptım bu nasıl bır ıs
anlamadım askerlık tamam dıyor bu seferde konsolosluk sorun yapıyor