+18, +35, +59..... :(
http://www.break.com/usercontent/200...am-515992.html
Printable View
+18, +35, +59..... :(
http://www.break.com/usercontent/200...am-515992.html
gerçekten çok vahşice görüntüler. ve evet belki kadının en çok şiddete maruz kaldığı coğrafyalar islam dinin hüküm sürdüğü yerler. ancak bu video bir nevi karşı propaganda. içindeki her karede buram buram seziliyor bu.
abd nin iranıda özgürleştirmek!!! adına bir mudahaleye hazırlandığını veya bunu istediğini unutmamak lazım. abdnin özgürleştirdiği topraklarda kadına karşı tutumun nasıl olduğuna da en iyi örnek ırak...
kadın ve islam mı olmalıydı bu videonun başlığı yoksa kadın ve haçlı(abdci) islam mı ?
bunlar emın ol yasanıyor bu vahset abartılmadan propoganda yapılmadan oldu gıbı
Böyle bir vahşetin yaptırımı caydırıcı olmalı.Bunu yapana öyle bir ceza verilmeli ki, bu olaydan dolayı incinen vicdanımız birazcık da olsa rahatlayabilsin.
Bu kadar vahşetten sonra bu vahşete ne denir?
http://www.9sn.net/resim/post-1.jpg
Oncelikle islamiyeti asagılamak ve vahsi bir dinmiş gibi göstermek adına yapılan bu propaganda videosuna alet oldugunuz için sizi kınıyorum. Siz okumuş kültürlü insanların en azından şunu bilmesi gerekir ki bir grup sapığın yaptığı bir şeyi hiç bir şekilde bir felsefeye ve davaya mal edemezsiniz. Amerikanın Usame bin Ladin örneğiyle islamiyeti terörizm gösterem çabasıyla sizin bu videoyu buraya koymanız bence aynı şey. Öncelikle size şunu hatırlatırım İslami terörizm diye bir kelime olamaz. Çünkü islamiyetin özü terörizmle tamamen zıt şeyler. Ayrıca şunu da belirteyim bu videodaki çoğu şey tamamen islamiyetle alakasız. Örneğin bir kadın yüzlerce kişi tarafından ölene kadar dövülüyor. Siz bu videodaki kadının mecusi(ateşe tapan millet) olduğunu ve bu kadının sırf bir müslümanla evlendiği için halkı tarafından öldürüldüğünü biliyor muydunuz?
Ben bir müslümanım ve benim dinimle alakası olmayan insanların sırf islamiyeti aşağılama adına propaganda malzemesi olarak kullanılması ağırıma gidiyor. Sapıkça düşüncelerden dolayı gidipte yeni dogan kızlarını sünnet eden ziniyeti nasıl olur da islamiyetle bağdaştırırsınız. Şunu da hatırlatmakta fayad görüyorum. Ortada bir sapıklık varsa, bu sapıklığı hemen bir dine mal etmek yerine bir psikolojik alanda sınıflandırırsanız daha iyi olur. Ayrıca psikolojileri bozuk insanları da herhangi bir dinin temsilcileri olarak göstermekte akıldan uzak bir harekettir. Lütfen inandığımız değerleri böyle sapık insanları örnek göstererk harcamayınız. Bu tarz şeylere destek verenleri kınıyorum.
sayın Av.İlknur Sezgin Temel;
bu video görüntüsünü burada göstermenizin amacı ne?.. Görüntülerdeki sapıklıkları kınıyorsanız tamam size katılalım.Bu görüntülerin İslamiyetle ne alaksı var?. Farkındamısınız bilmem ama burada İslamiyete karşı bir propaganda faaliyeti var. Siz de çorbada tuzum bulunsun diye mi yayınladınız?.
Konuyu nereden nereye getirmişsiniz.
Gerçekten vahşet... Vahşet mi arıyorsunuz?.. Sizin iletinizde yer verdiğiniz görüntülere benzer görüntüler ile ABD; açıkça arlanmadan belirttiği gibi haçlı seferi ile Irak' ta vahşet yaşatıyor. Ama kimse çıkıpta Hiristiyan Terör demiyor. Filistinde İsrail vahşet yaşatıyor, kimse çıkıpta Yahudi Terör diyemiyor. Bu vahşetleri yaşatmadan önce sizin yer verdiğiniz videolar gibi yayınlar hazırlayıp İslamı ve kanlarını emecekleri toplumları kötülüyorlar. Sonra da özgürlük ve demokrasi getiriyorlar. Getirdikleri tek şey var VAHŞET. Onların yaşattığı vahşetleri gözünüz görmüyor demekki.Ancak hemen İslami terör damgasını vurmakta gecikmiyorsunuz.
Evet İslamda Cihat vardır. Önce cehaletle cihat...
Videoyu bilmem ancak asıl konu alıntı yaptığım konudur , akabinde benzer iletiler eklenmiş , şimdi bu konunun neresinde İslamiyet propagandası var?
Hatta bir de tarafımdan şöyle bir konu açılmıştı: https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=36695
Yalan mı tüm bunlar?
İslamiyet Propagandası mı yapmış oldum, veya oruç başıma vurdu da ben mi herşeyi yanlış anlıyorum!
Vahşet denilince sadece insanlara yapılan mı akla gelmeli? Vahşet vahşettir bunun İslamiyet ile, diğer din ve inançlarla ne alakası var onu da anlamış değilim!
Beynim durdu...