Re: Oğlumu almam mümkün mü?
arkadasım aynı senin yasadıklarını yasıyorum ve benimde 3,5 yasında bir kızım var.Sadece yaşayan anlar inan seni cok iyi anlıyorum.benimde eşim ayrılmak istiyor cok caba harcadım bende 5 sene ve bır sonuc alamıyorum su an.aile bağları cok onemlı ınsan hayatında anne baba ayrı buyumus ve bu muesseseye saygısı malesef yokmus bunu daha yeni anladım.Hiç çaba harcamaması ilişkimiz için en azından kızımız için benimde artık cok sevmeme ragmen bazı seyleri bitirmeme sebep oldu.Bende senin gibi merak ediyorum kızım bana cok bağlı ve ayrılmak istemiyorum ondan velayetini almak istiyorum.yası problem olurmu acaba almam için.Yani mahkemede hakim ona sorarmı yada pedogoglarla konusturup tercihini sorarlarmı.lütfen yardım edin
Re: Oğlumu almam mümkün mü?
bir hukuk öğrencisi olarak elimden geldiği kadar yardımcı olamak istiyorum.ilk olarak hakim çocuğun menfatine göre karar verecek çocuğunuzun daha 2 yaşında olduğunuzun söylüyorsunuz bu çocuk daha annesine muhtaç gözüküyo ama size bu çocuğun velayetini alamassınız demiyorum ama yinede bu çocuk annesi velayeti alma konusunda sizden biraz daha fazla nedenleri var ancak eşinizin kötü hayat sürme gibi durumları var ise yani çocuğunuz zararı var ise ancak hakim o zaman çocuğun velayetini size verebilir .umarımeşinizle aranızdaki problemleri çözer ayrılmak zorunda kalmazsınız çocuğu topluma faydalı biri olarak büyütürsünüz