Yaş haddinden yakından bu dünyadaki istihkakları kesilecek üzülmeyin.:)
Ama o kişi ve kişiler bizi de gömerler.Ne demişler allah insana kötü şansı versin-biraz değiştirdim.:)
Printable View
Uyarı yazısı gibi olmuş: :o
Dikkat sakın denemeyin.. Bakın deneyenleri askıya astık:o
Fakat insan dediğiniz yeni deneyimlere açık olmalı. Ben ısrarla denemeliyim..Yoksa içim rahat etmez valla uyuyamam:)
Sesssssssss..bir..ki... dım dımmm tıssss... evet çalışıyor... Epey zaman olmuştu, arada bir kontrol etmek gerekiyor tabii ki :o
İstisnalar hariç kötüler çok yaşar.
Anne ve babamın erken ölmesi nedeniyle Kuranın Türkçe mealini okumuş ve yanılmıyorsam şöyle bir sureti okumuştum; Niye üzülüyorsun sevdiklerin erken öldü diye? Onlar Allahın sevgili kuluydular ve Allah onları yanına aldı....
merhaba: 11.2003 yılında memur, amca cocuklarının karşılıklı karıştığı iki ayrı darp olayına müdahale ediyor,şikayetten vazgecme tutanagı tutuluyor,bir taraf imzalıyor diğer taraf imzalamıyor,savcı tutanagı istiyor,oda imzalar eksikti imha ettim diyor,onu gönder o zaman diyor oda imha tutanagını gönderiyor,tayin oluyor ve arkasından dava acılıyor, özel belgeyi yok etmekten 10 ay alıyor savcı itiraz ediyor resmi evrak diye ,yargıtay resmi evraktır diyor ve sulh ceza agır cezaya gönderiyor,şikayetci olanlar hem kendi davalarından hemde bu davadan ş.vazgeciyorlar acemıyız de mümkünse yardım istiyoruz ne yapalım
Katkılarınız için sağolun. kararınıza saygım sonsuz
Bekliyoruz efendim İZMİR'e FUARA SAYGILARIMLA.
Sayın Dilek Kuzulu Yüksel.
Sadece gülümseyeyim dedim izin vermedi :( (çok az yazmışım)
bende siteye yeni üye olldum..