Alıntı:
Bir ara birinci sigarasının komünistler tarafından özel olarak dağıtıldığı iddia olunmuştu. Üzerindek 20 sigara yazısı, şapkalı bir köylüye dönüştürülüyordu. Pek çok kişi hakkında da, ç harfini orak çekice benzettiği için dava açıldığını duyduk.
Bu da öyle bir şey. Hat sanatına ilgi duyanlar bilir. Çeşitli yazılar, harflerin uztılması, şekil verilmesi sayesinde, değişik şekillere benzetilir. Burada da böyle bir zorlama var.
Sayın dipdalga sitesinin adminisiniz sanıyorum. Duyuru yapmışsınız, dürüst aydın avukat arıyoruz biçiminde. Oysa şu iletiye baktığımda, nasıl bir site olduğunuzu anlamış bulunuyorum. Merak edip bakmayacağım bile. Burada böyle şarlatanlık yapıyorsanız, siteniz kimbilir nasıldır.
(Sayın dipdalga iletimden alınmış ve forum uzadı. Kastım, dipdalga' ya şarlatan demek değil. İletiyi silmiyor ancak düzeltiyorum. Zira, her ne kadar, sayın dipdalganın iyiniyetli olduğuna inansam da, coca yazısının, tersten okunma, bazı yerlerinin silinmesi, şeklinin değiştirilmesi vs. gibi zorlamalarla başka anlam yüklenmesi bence şarlatanlıktır. yanlış anlaşıldığım için ayrıca sayın dipdalgadan da özür diliyorum)
Ekleyen: Av.Ragıp Atay*-*25/03/2005*:* 08:01:44
Şahsım adına özrünüzü kabul ediyorum, ancak ağelim adına hala silmenizde ısrarlıyım, kola konusunda ki değişiklikleri yapan ben olmadığım gibi, bunun başka bir çok ağelinde olduğunu verilen bağlantılardan görmeniz mümkün.