kamil09
senin için kendimi yoramayacağım. aşağıda hasangoksu1 e yazdığım cevap senin için de geçerli. okursan böylece sende cevabını almış olursun. son cümle senin için de geçerli.:)))))
Printable View
kamil09
senin için kendimi yoramayacağım. aşağıda hasangoksu1 e yazdığım cevap senin için de geçerli. okursan böylece sende cevabını almış olursun. son cümle senin için de geçerli.:)))))
Evet böylelikle mazlum ve zavallı bir anne maskesinin altında nasıl bir intikam,kin ve nefretle dolu kompleksli bir kişilik olduğuna şahit olduk.Bu arada sayın Passions boşanma sürecinde mahkemenin psikolojik destek talebini kabul ettiniz mi?
Ne kadar seviyesiz!! Bir yazi bence modlarin bu tür yazilara müdahele etmesi gerekiyor burasi intikam alma ve asagilama Forumu degil böyle hasta insanlarin formu yipratmasi kötüye kullanmasi hiç hos degil.
Bence gereken yapilmali.
Bende senin yazdıklarını sana iade ediyorum.jupiter_30 unda dediği gibi sana psikolog lazım. ama seni psikolog da kesmez. sen otur evde eski kocandan nasıl çocuğu kullanarak para TIRTIKLAYACAĞINI düşün. Ve bunun yolunu bulamadıkça gir böyle furumlara millete ÇEMKİR. ADAMIN SENİ NİYE BIRAKIP KAÇTIĞI BELLİ. Olan senin yüzünden o çocuğa oluyor. ama bunu anlayacak kafa nerde sende?
Bana gelince sen merak etme ben iki çocuğumun velayetini de aldım. Mutlu bir şekilde yaşamımızı sürdürüyoruz. Eski karım da nafaka, tazminat ve çocukların velayeti yerine AVCUNU YALADI. Tıpkı senin gibi! Söyle bakalım şimdi; kim cahil,terbiyesiz,seviyesiz,okuma yazma bilmez? Ben istediklerimi fazlasıyla aldım. Sen kendi derdine yan. BEKLE BAKALIM BELKİ ESKİ KOCAN GELİR DE SANA 3-5 LİRA HARÇLIK VERİR.
Passions adlı üyemizin üyeliğine son verilmiştir.
Hangi konu hukuki boyutun dışına çıkarılırsa, ihlalde bulunan üyelerin üyeliklerine son vermek zorunda kalacağımızı hatırlatmak isteriz.