bencede nerde ne arıyorum bende
nerdeymişim şimdide beni sanık sandalyesine oturttunuz
hırsızın suçu yok
bekçininde
tabiki mahkemenin de
istediğiniz yerden çekebilirsiniz
sadece dileğim allah sizede nasip etsin.
Printable View
babam evlenirken nerdeymişim
sanki ben evlenmesine karşı çıkabilecekmişim gibi.
yada yanında olmadığımdan çok eminmişsiniz gibi.
dul kalan eşi ha yazık yazık aslında biz çok acımasızız dimi tüm malı mülkü parayı maaşı hepsini anasının ak sütü gibi helel etmeli idik birde mahkemeye verdik dimi
Eminim avukat olarak sana gelse idim önce alırız abi derdin yanlız şu kadar fiyatı derdin ücerini alır sonrada kadın hakklı malesef mahkemeyi kaybettik derdin.
Gaspı kolarmış kim kimden neyi hak etmiş te kim kimin malını gasp etmiş
evlilik kanunsuzlukmuymuş çevir kazı yanmasın alakayı nasıl kurdu isen.
helal olsun
2+2 = ? bilmiyordum onuda öğrendim
ALLAH SİZEDE NASİP ETSİN DİYEREK BEDDUA EDİYORSUNUZ AMA HAKSIZ OLDUĞUNUZU SİZDE BİLİYORSUNUZ BENİMDE BAŞIMDA ŞU AN BİR OLAY VAR VE BU SİTEDE BULUNAN ARKADAŞLARDAN KONU HAKKINDA YARDIM İSTEDİM VE YARDIM ETTİLER AMA SİZ BURAYI MAHKEME ZANNETTİNİZ MADEM ÖYLE İÇİNİZİ RAHATLATACAKSA EVET HAKLISINIZ BUNLAR MİRASYEDİ VE TAMAMEN SİZİN HAKKINIZI GASP EDİYORLAR VE SİZDE ANLADINIZ SORUNUNUZA BURADA ÇÖZÜM SUNACAK BİRİ YOK.
Bağırarak çok korkuttun beni
AMA HAKSIZ OLDUĞUNUZU SİZDE BİLİYORSUNUZ BENİMDE BAŞIMDA ŞU AN BİR OLAY VAR VE BU SİTEDE BULUNAN ARKADAŞLARDAN KONU HAKKINDA YARDIM İSTEDİM
diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu madem haksızım sizde de aynı olay var sa sizde haksızsınız
haksızken haklı olabilmek için mi yardım istediniz.
buradaki ler haksızken haklı olmaya çalışanlara mı yardım ediyor.
anlamaya gelince zekamın senden kat be kat daha iyi olduğuna eminim.
en azından senin gibi çelişkili ifadeler kullanmıyorum.
artı BAĞIRMA KORKMAM.
birincisi benimde başımda aynı olay var demedim başımda bir olay var dedim okumak önemli değil okuduğunu anlamak önemli olan ikinci bağırdığımı nereden çıkardınız medenice dertlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz inşaallah sizde bir çıkış yolu bulur işinizi halledersiniz siz benim düşmanımmısınız ki ben sizin için kötü bir şey isteyeyim.
Hukuki Net Ön Kayıt Sınavı (18 Soru)
S2. Hukuki net forumlarında cümlenin tamamını büyük harfle yazmak neden yasaktır ?
1-Bağırmak anlamına geldiğinden 2- Görüntü kirliliğidir 3- Saygısızlıktır 4-Hepsi
Neyden ne anladığınız belli.
Yine de kusura bakmayın.
Ama sölemezsek, yanlışın yanlış olduğu bilinmez.
Konuya dönelim mi?
Malesef ortada konuda kalmamıştır anlayış ta. Devam etmek de sadece ego tatmini olur.
Kısaca en azından şimdilik.
Bu devran böle gelmiş böle gider.
Hukuk denilenin tabulaştığı yerde çözüm yoktur.
Çözümsüzlüğün adını koyacak cesaret te yoksa yapacak hiç bir şey yoktur.
İlahi adalete sığınmaktan başka da çıkar yol yoktur.
Yani koca karı ilaçları misali.
Siz keller ve körleri ağırlamaya devam edin.
Kısaca en azından şimdilik.
Bu devran böle gelmiş böle gider.
Hukuk denilenin tabulaştığı yerde çözüm yoktur.
Çözümsüzlüğün adını koyacak cesaret te yoksa yapacak hiç bir şey yoktur.
İlahi adalete sığınmaktan başka da çıkar yol yoktur.
Yani koca karı ilaçları misali.
Siz keller ve körleri ağırlamaya devam edin.? Ben kısaca şöyle söyliyeyim baba 70 yaşında ve yalnız tek başına ne yapsın coluk cocuk sahip cıkmıyor. Bir el uzanıyor o da bir umutla tutunuyor . allah rahmet eylesin malı kıymetli oluyor nedense kıymet hayatta iken olmalıydı ölünce deyil. İnsan önce kendi kendine sorgulamalı cok zeki olmak bazen işe yaramıyormuş..