Cevap: İrtica Yoktur Aziz Nesin - Abbas bey'in dikkatine
Sayın commodore1tr;
Sabri Ülgener'i okuduğunuza sevindim.
Bazılarının bu konudaki birikimi "ekşi sözlük"ten ibaret..
Bazıları da cenazesinde resim taşımış..
Benim ise kitaplarının eski baskılarından biraz okumuşluğum var.
Yazarı tanımış olmanıza gerçekten sevindim..
Ya bir de google'den okumuş olsaydınız?
Abbas Bey ;
Rahmetli Sabri Ülgener Commodore1tr ın akrabasıdır bildiğim kadarıyla.
Sayın T. Evren;
Commodore1tr'nin rahmetli Sabri hocanın akrabası olması beni sevindirdi.
Zaten commodore1tr ile bir türlü anlaşamasak da, kendisinde bir ışık görüyordum, demek ki hocadan intikal etmiş.
Hocanın ışığını yansıtarak ahaliyi de aydınlatırsa iyi eder.
Bütün yazıları okudum.
Demek ki dedim Bizim TSK ihtilalleri hür iradesi ile yapmışlar.Yoksa ülkemizi sömürmek isteyen güçlerin hiç etkisi olmamış.
Yine kubilaylar ölmemiş seyh saitler kalkışma yapmamış sincan da şeriat isterük diye bagırmamaşlar koca tepe caminde iblisler tam tam çalmamış.
Fatih de yeşil cübebeliler beykozda dergahlar kurulmamış sokakda gezen normal insanları şeytan ilan etmemişlerdir.
Camiler kale minareler süngü olmamış.Kanlımı tereyağlı istersinizi TSK dedirtmiş.
Konyada Atatürk yuhlanmamış. daha yazayım mı.
Ayıp yahuu sapla samanı birbirine dolamışsınız iyice. Bu ülkede irtica tehlikesi 100 yıldır vardır.Ha tehlike demek yanlış arzusu dersek daha doğru olur.Cünki cumhuriyetin temelleri çok sağlamdır.
Şimdide aynı tehlike vardır ... Ama bunu Ne TSK yapar yada Bu ülkenin laik olmasada iktidararı yapar.
Ama gringo size kulağınızı kıçınız olarak algılattırıp fetoyu halk kahramanı ve özgürlük savaşcısı gösterip yapar.
Evet evet irtica yoktur. İhtilallerde kontr gerillada irtica nedeni ile yapılmıştır. GOMONİST tehlikesi adı altında kanımızı emen emperyalizm ve onun uşakları değildir.
Genç siviler de amerika uşağı değillerdir. Yeşil sermayede zaten özgür şeriatcı arapların elindedir.
daha da yazmam :)))))))))
Alıntı:
Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı
Sayın T. Evren;
Commodore1tr'nin rahmetli Sabri hocanın akrabası olması beni sevindirdi.
Zaten commodore1tr ile bir türlü anlaşamasak da, kendisinde bir ışık görüyordum, demek ki hocadan intikal etmiş.
Hocanın ışığını yansıtarak ahaliyi de aydınlatırsa iyi eder.
O ışıklar karşılıklı olsa çok iyi olacaktı amma sizden de umudumu kesmedim. Sözcülüğünü yaptığınız Siyasi Partinin politik söz oyunlarını bıraktığınızda sizde de ciddi bir ışık kesin olacaktır.
Bu ülkede o tarihte 600.000 nurcu varsa bugün rahat 6 milyon vardır. eğer isteslerdi herşeyi 20 yıl önce yaparlardı. Bu ülkede irtica yoktur. ;)
Bak bu mantığı sevdim. Nurculan 10 kat arttığı için irtica yok.
600.000 iken istediğini yapabilirlerdi, 6.000.000 olunca yapamıyorlar.
Evet bu ülkede irtica yok.
Alıntı:
Av.Ragıp Atay rumuzlu üyeden alıntı
Bu gidişle yokmuş :ok
Yok yok..
Alıntı:
Av.Ragıp Atay rumuzlu üyeden alıntı
Bir kere şunu anlayın nurcular irticacı değildir. Çevremde çok sayıda o şahıslardan var. Ve hiç birisi o saydığınız şeyleri (ilk yorumda) yapacak kişiler değil. Onları yapan kişiler bugün tek tek alınıyor. Sizin irticadan kastınız gerilik ise nurcularda okuma oranı (üniversite mezunu yüksek lisans vs.) oldukça yüksektir. Zaten onlar amaçlarına okuyarak ulaşacaklarına inanıyorlar. Yok siz irticayı şeriat tehlikesi olarak görüyorsanız onlar isteseler daha önce dediğim gibi çoktan yaparlardı.
Yani nurcular bu ülke için irtica veya irtica tehlikesi değildir.