Bağlı olduğunuz bankanın herhengi şubesine giderek o gün yaptığınız tüm işlemlerin dökümünü isteyebilirsiniz. Bu sayede ATM'den yaptığınız işlemleri de gözlemleyebilirsiniz. Ya da internet bankacılığından siz de bu işlemleri takip edebilirsiniz.
Printable View
Bağlı olduğunuz bankanın herhengi şubesine giderek o gün yaptığınız tüm işlemlerin dökümünü isteyebilirsiniz. Bu sayede ATM'den yaptığınız işlemleri de gözlemleyebilirsiniz. Ya da internet bankacılığından siz de bu işlemleri takip edebilirsiniz.
verilmiş olan cevaplar için teşekkürler.. ama kesinlikle ben ödemelerimi atm denilen makinalardan yapmayacağım.. bu forumu açtıktan sonra yaşadığım olay tuzu biberi oldu , atm denen makineden yüklü miktarda kredi kartı ödemesi yaparken makina bir anda sistem hatası veriyor , ve işlemim hiç bir şekilde makbuz bile alamadan kesiliyor.. daha sonra yaklaşık olarak 1,5 saat süren çabalar sonucunda hesaplar karşılaştırılıp elime sadece bir ekran görüntüsünden ibaret olan kendilerinin bile zor çıkardığı bu görüntüden ibaret kağıt parçası tutuşturuluyor. inanın bu son olaydan sonra kesinlikle bir daha ödemelerimi atm denilen makinalardan yapmama kararı aldım..
ve hukuki olarakta gerekli bütün hareket yollarını denemeye hazırım.. görüşler dışında bana çözüm yolu sunabilecek arkadaşlar varsa ve çözüm yollarını benimle paylaşırlarsa sevinirim . tekrar teşekkür ederim ..
Gişeden yapılan ödemeler tercih etmenizi tavsiye ederim.
Zarfla para yatırılan atm var mı hala?