Sayın kusursuz eş,
Burası hukuki bilgi alacağınız bir yerdir, öfkenizi dökecek, diğer üyeleri tenkit edeceğiniz bir yer değil. Hukuki sorunuz varsa, sorun. Yoksa susun.
Printable View
Sayın kusursuz eş,
Burası hukuki bilgi alacağınız bir yerdir, öfkenizi dökecek, diğer üyeleri tenkit edeceğiniz bir yer değil. Hukuki sorunuz varsa, sorun. Yoksa susun.
Sayın ;kusursuz eş sinirinizi anlıyabiliyorum bende boşandım ve çok yıpranıyor insanın sinirleri ve cebi.fakat bu kimseye hakaret etmenizi gerektirmez.size tek tavsiyem sinirlerinizi laçka olmaktan kurtarın ve profesyonel bir yardım alın. bunu dost tavsiyesi olarak nitelendirmenizi isterim.yoksa bu inanın iş hayatında da sosyal hayattada çok kötü şekilde etkiliyor insanı Saygılarımla
Sayın Kusursuz eş ;
Sizde beni delirtmek üzeresiniz. Siz bir kahve için tv seyredin sakinleşince gelin.
Sayın Cnkg,
Mesajınız tipik bir kadın mesajı nitekim bir üyemiz doğal olarak yanlış anlamış.
Siz buralarda yenisiniz burada biraz okuyun da aklınız başınıza gelsin.
Evet intikam tatlı bir duygudur ("sweet revenge" derler bizim orda) ancak peki ya kadın da sizden intikam almaya karar verirse ne olacak ?
Boşanma çok sağlam bir sinir oyunudur.
Düşünün ki bir oyun; bu oyunun kuralları kadınlar tarafından yazılmış ve hakemi kadın. Nasıl böyle bir oyun olsaydı bir erkeğin bu oyunu kazanma şansı olmazdı işte boşanma da aşağı yukarı böyle bir oyundur. Aç bi Medeni Kanun denen ucubeyi oku.
Akıllı ol ve tekmeyi vur. Rüzgar tersine dönerse buralarda çok meee lersin sonra.
Tazminat istemek gibi laflar; bunlar fazla feminen şeyler. Yedirmezler, ayrıca hiç yakışmıyor.
Nihayet halden anlayan bir ademoğlu çıktı. Başlığı açan zat sana söylüyorum. Hiçbir şey alamazsın. Eşin seni silkeler. İfadede yanlışlık yok. Silkeleneceksin. Elinde hiçbir şey yok. Tazminat olayına hala gülüyorum. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olacaksın. Aklın varsa tez zamanda boşan. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Yaşadım da yazıyorum bunları. Öyle bir darbe yersin ki, hayatının pişmanlığını yaşarsın. Karşında, sinirlendiğin zaman bağırıp çağıracağın, olmadı kavga edeceğin biri yok. Erkeğin en ilkel hali budur ama erkek bağırır, kavga eder rahatlar. Karşında bir kadın var. Kadın erkek gibi değildir. Fiziksel olarak güçsüzlüğünü bilir. Ama bu yapabileceği hiçbir şey yok demek değildir. Kadın şeytandır. Sinsidir. Kalleştir. Nankördür. O eğer soyuna ihanet etmemiş, asimilasyona uğramamış bir kadınsa sana bu lafları susuz yedirir. Hayatının kararması için lazım olan tek şey, eşinin bunu istemesi. Hazır istemiyorken kurtul.
Tabii ki yasal haklarını kullanacaktır ancak bu demek değildir ki diğer saydığınız sıfatları da hak ediyor!!!
"Hazır istemiyorken kurtul."
Tavsiyeniz Kadın için de geçerlidir, çok iyi olur!
Biliyorum bu yanıtların hiç bir hukuki değeri yok ve bu, site kurallarına da aykırıdır aynı zamanda , onu da biliyorum ancak madem "kusursuz eş" adlı üye arkadaşımız iki gündür bu tutumunu sürdürüp onca şeyi kadına yakıştırıyor, en azından iki sözümüz olsun istedim.
Sayın kusursuz eş, aslında siz gereğinden fazla kusurlusunuz, en iyisi siz bir iki kahve daha içmeyi deneyin . Unutmayınız ki anneniz de bir kadındır!!!
kusursuz eş;sana kadınlar konusunda sonuna kadar hak veriyorum.Demekki bi insan boşuna karısını dövmüyormuş benim eşim olalacak lanet insanda sırf beni süründürmek için nafaka davası açmış.Evliliğimiz boyunca kendisini birkere bile üzmedim incitmedim.Şimdi resmen dövünüyorum parçalasaydım diye...Buyüzden evlenecek arkadaşlara dikkat edin derim.Bir bayan çirkin olabilir ama asla karaktersiz olmamalı,haysiyetsiz olmamalı,para hastası olmamalı,dedikoducu,iftiracı olmamalı...Umarım allah sabır verir yoksa bu kadın yüzünden katil olacağım.
Aslında ben bu foruma yeni üyeyim burda birşeyler sorup gitmekti amacım,belki cevap olur düşüncesiyle yoksa zaten biliyorumki medeni kanun malesef sadece kadınları gözetiyor.Hatta kadın haksız bile olsa.Buda insanı çaresiz bırakıyor.Bu durumda yasayla alamdığım adaleti farklı yollarla almaya, aramaya başlıyorum.