arta kalan mazeretler nedir???
Printable View
bana da öyle geldi ama)) ama ya değilse??? diye kendisine bi sorayım dedim,Alıntı:
boşanma davasındaki tazminat ve velayet talepleri.
iyi aksamlar benim bi mazuratim vardi umarim yardimci olabilirsiniz ben yerel mahkemede bosandim karsi taraf karari begenmeyip dosyayi yargitaya gonderdiler yani temiz davasi acti bir sene sonra yargitay dosyayi yerel mahkemenin vermis oldugu karari aynen onayladi simdi karsi taraf ikinci kez temiz icin yargitaya gonderme hakki varmidir (ikinci defa).Yardiminiz icin simdiden tesekkur ederim.SAYGILAR
Cevabiniz icin cok tesekkurler.Taraflara tebligat geldi peki eger karsi taraf karar duzeltmek icin dosyayi yargitaya gonderirse ne kadar sure icinde sonuclanir.Karar yine ayni sekilde onaylanirsa tekrar gonderme haklari varmi.iki,uc bunun bir sayisi varmi.yardimlariniz icin tesekurler.
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin evet karsi tarafa tebligat gitti bundan eminim.Anladigim kadariyla karsi tarafa tebligat gittikten sonra karar duzeltmek icin yargitaya dosyayi gondermeleri cok dusuk ihtimal (sizin verdiginiz cevaptan ben bu sonucu cikardim)dogrumu anlamisim.Yani yargitaydan gelen temiz dosyasini karsi tarafa teblig edildikten sonra karar duzeltmek icin tekrar dosyayi yargitaya gondermeleri cok dusuk.Benim anladigim bu sekilde sizin cevabinizdan dogrumu anlamisim ayrica aydinlattiginiz icin cok tesekkur ederim.SAYGILAR
Daha once yazmistim ben.Yalniz yalnis anlasilmayla ilgili bir konu oldu.Benim temiz davam yargitaydan 04/28/2008 de sonuclandi vede karar benim avukatima geldi.Karsi tarafa bu karar ne zaman gider benim avukatim karari aldigi gun karsi tarfinda ayni gun mu veya daha sonra mi karari alir. Eger daha sonra alirsa ne kadar sure icinde karsi tarafa iletilir sonuc.Yardimlariniz icin cok tesekkurler.SAYGILAR
Lutfen bi cevap verirseniz cok sevinirim umutla vereceginiz cevabi beklilorum .SAYGILAR