O Seo Ile Ilgili Bişey Bunun çözümğ Yok Sende Başka Nickle üye Ol Olsun Bitsin;)
Printable View
O Seo Ile Ilgili Bişey Bunun çözümğ Yok Sende Başka Nickle üye Ol Olsun Bitsin;)
Sağol fatih... Ama nasıl değişecek nickim, yarımcı olabilr misin?
Sayın üyelerimiz Kurallarımız kesin ve nettir. Forumlara yazdıklarınızın artık kamuya açık bilgi haline geleceği konusunda uyarılarımız mevcut.
Tamer Canpolat; yukarıdaki bilgiyi sizin için de yineliyorum.
Sitemiz dilediğinizce yazıp, sonra şimdi de sıkıldım silin diyebileceğiniz bir yapboz tahtası değildir. Bu sayede de yıllardır kamunun hizmetindedir. Site, soru cevap formatı ile değil, kapalı üyelik ve gizli yazışma sistemi ile değil, herkese açık forum formatı ile tasarlanmıştır.
Yazılan yazılar "gönder" tuşuna basıldıktan sonra tüm internete ve kamuya malolur. Üstelik sitenin, site vasıtasıyla herhangi bir suç işlenmesi halinde bu kayıtları saklamak zorunda olduğunu da düşünürsek, sizlerin yazdıklarınızın sorumlusu neden site yönetimi olsun. Eğer yazacağınız bilgi sizce özelse lütfen yazmayınız. Adınız çok özelse lütfen kullanmayınız. Bu konuda bir zorlamanın da olmadığını biliyorsunuz.
Lütfen sitemizi karalama defterine dönmüş forum siteleri ile karıştırmayınız.
tüm forumların sözleşmeleri belli forum üreticilerinin avukatları tarafından belirleniyor diye duymuştum b bultein in tr temsilcileri kaynaklı bir şey bu yani onlarda yasalara aykırı bires yapacak sanmıyorum yani işi bilenler yapmıştır kitabınada uydurmuştur büyük ihtimalle
Zaten sallayanda yok
Ancak asıl bu durum tipik bir hastalık. Hastalığın adı: Okumadan imzalama hastalığı!. Ve sonuçlarına malesef acı bir şekilde katlanılan hastalık...
Sitemizde elde ettiğiniz hakları biz sağlıyoruz, kurallar açık ve net. Kabul edenler siteye katılma hakkına, kabul etmeyenler ise dışarıdan izleme hakkına sahip!
Allah iki göz, bir tane de beyin vermiş insana; görsün, okusun diye. Üye olurken kabul ettiğiniz kuralları okuma tenezzülünde bulunmuyorsunuz ancak iş birşeyler talep etmeye geldiğinde istekleriniz olsun istiyorsunuz. Bir de kalkıp yok "meslek hastalığı", yok o, yok şu diyebiliyorsunuz. Okuma-yazmanız mı yok? Yoksa okuduğunuz şeyi anlayamıyor musunuz? Nickinizi seçerken size şu olacak, bu olacak diye direten, başınıza silah dayayan mı vardı?
"Ben kurallara uymam kardeşim, kurallar bana uysun... Ben kendimi yormam herkes benim için yorulsun... Üzmem tatlı canımı..." ve nihayetinde "Armut piş, ağzıma düş!" zihniyetinde olduğunuz çok açık.
Hayatın gerçeğinden bahseden arkadaş çok bilmiş ancak kendisinin bahsettiği "hayatın gerçekleri" ile bu evrendeki hayatın gerçekleri arasında dağlar kadar fark var. Kendisi hangi hayatta yaşıyor ya da paralel evrenlerden mi geliyor bilemiyorum.
Kutsal Kitap'ta bile vahiy yoluyla inerken ilk kelime 'Oku!'dur. Ki bununla okumanın önemi Yaratıcı tarafından bile vurgulanmış olsa gerek.
Okumaktan uzak insanlara bu konu altında bahsedilen (talep edilen) türde haklar verilmesine sitenin bir üyesi olarak karşıyım. Hukuki.Net'in demokratik bir ortam olduğunun farkındayım, o sebepledir ki böyle bir konu bile tartışılabiliyor ancak okumaktan yorulan, üşenen bazı insanların bu konuyu tartışabiliyor olma özgürlüğünü bile ne kadar kötü niyetli olarak kullandıkları ortadadır.