birde bu olayları beni başltığım ve benim hakkımda tahrik hükümlerinin uygulanamayacğı ama onun hakkında uygulanacağı yazıyor
Printable View
birde bu olayları beni başltığım ve benim hakkımda tahrik hükümlerinin uygulanamayacğı ama onun hakkında uygulanacağı yazıyor
Sizin satünüz 657 sayılı yasaya tabi ise, ilgil makam tarafından yargılama izni verilmedikçe, hakkınızda dava açılamaz...
evet 657 ye 4/b çalışanıyım ama özlük haklarım 657
peki bu olay düşünce tahrik hükmüde geçersiz olur mu?çünkü kendiside bana hakaret etti fakat olayları başlama sebebi bu konut ihlali olduğu kanaatne varmış savcı ve kendisini tahrik ettiğimi ddanameye yazmış
4/b statüsünde çalışanlar 4483'e tabi olmadığından "yargılama izni olmadan" dava açılmış...
Yine de, konut dokunulmazlığından yagılanabiilmeniz için, kurumunuzun şikayetçi olması gerektiğini düşünüyorum.
evet duruşma oldu savcının son sayfaya eklediği paragrafı yazıyorum:
katılan sanık..... üzerine atılı kont dokunulmazlığını ihlal suçunun yasal unsurları oluşmayıp iddanemede belirtilen eylemin görevi kötüye kullanma suçunun unsurlarını oluşturabileceğinden adı geçenin suç tarihinde 657 sayılı yasa kasamında çalışıp çalışmadığı ve hangi sıfatla görev yaptığı hususunun bldirilmesi için yazı yazılmasına kamu adına talep ve mütalaa olunur...
şimdi bu ne demek suç düştü mü?
Suçun niteliğinin değiştiğine işaret ediyor. Mahkeme düşmez.
yargılanmam için nereden izin alınması gerekmekteydi.. ben nasıl öğrenebilirim izin alınıp alınmadığını..???