Re: Telefon sapığı beni rahatsız ediyor
Ben aramızda tanışıklık bulunan birini sürekli olarak arıyorum. Numarasını bana kendisi verdi, beni daha önce (sabahın 5 inde bile) defalarca aramışlığı var ve bu aramaların kayıtları hala telefonumda mevcut. Kendisini aradığımda telefonu açıp konuşmuyor (söylediğine göre bunu kontörümü bitirmek için yapıyormuş, dayanamam) veya telefonunu başkasına açtırıyor, bu kişilere benim sapık olduğumu söylüyor. Ve daha önce telefonda bana ağza alınmayacak sözler söyledi. (bu kişi bir öğretim görevlisi) Bana telefonda eğer karşısına çıkarsam boğazımı keseceğini söyledi. Birçok kez tehdit etti beni. Bu kişinin çalıştığı kurumda yaptığı bazı illegal işleride biliyorum. Bunlar içinde rüşvet, kız öğrencilere taciz, okulda içki içmek (disiplin yönetmeliğine aykırı), dersine onun yerine benim girmem (yönetmeliğe aykırı bir başka durum, ben o sıra o okulda öğrenciydim) okulda öğrencilere küfür etmek (şahit var). Bu kişi bana dava açacağını söyledi, ben hala telefon ediyorum ona sürekli olarak. Dava açması durumunda ne olabilir acaba?
Merhaba,
Beni esimin annesinin boşandığı eşi 2 yıl kadar önce telle yogun olarak arayarak rahatsız etmişti. Bende konuyu savcılıga bir dilekce ile bildirmiştim. Kısa bir süre sonra onu çağırmışlar ve gitmamiş ama bu korku ile aramalar kesilmişti. Neredeyse 2 yıl sonra artık evine polis gitmiş "gel" diye... Bunun neticesinde bir ceza alır mı.. Açıkcası alsın isterim, avukatı arayıp, ltf dilekcenizi geri çekin dedi, kesinlikle hayır dedim. Şimdilerde aramalar gene başladı, tekrar savcılıga iletmelimiyim, yada iletirsem; "eski dilekce numaram şu, bu da yenisi" gibi mi olmalı.. Neticede bir ceza olur mu...
Teşekkürler..
Merhabalar... Size başımdan gecen bir konuyu sormak istiyorum. bundan sanırım bir ay önceydi. Bir evli bayan arkadaşımın bekar olmam nedeniyle beni bir arkadaşıyla tanıştırmasını rica etmiştim. Bana üst komşusunun ev telefon numarası ile ismini söyleyip. O bayanı özel bir numaradan arayıp bir birliktelik teklif etmemi. Kabul ederse yüzyüze görüşebileceğimi söyledi. Ertesi gün o komşusu bayanı aradım. Onu aramamdan dolayı çok sinirlendi, evli bir bayan olduğunu söyledi asla bir daha beni aramayınız dedi. Numaramı kimden aldınız, ismini veriniz. Komşularımdan şüpheleniyorum dedi. Bu tepkisi üzerine özür dileyip telefonu kapattım.Ve bir daha da aramadım. Geçenlerde o numarayı bana veren bayan arkadaş. Komşusunun savcılığa şikayette bulunduğunu söyledi. Yaptığımın, bir kere aramış olmamın ve red edilmemden dolayı kendimce olayı kapatmış olmamdan dolayı yaptığım eylemin suç olduğunu düşünmesem de, bir uzman olarak düşüncenizi rica edebilir miyim lütfen?