Bilmiyorum, ne desem bilemedim. Benim şahsi fikrim tutmanız yönünde ama borç almadım, tanıkla ispata da muvafakat etmiyorum demeniz kısmen yeterli olur herhalde. :)
Printable View
Efendim , bu konuyla ilgili benim de bir mazuratım wardı.Yardımcı olursanız çok sevinceğim.
Ben de yapmış olduğum bir hizmet karşsında bana vadedilen (msn konuşmalarında ve telefon görüşmelerinde) ücreti alamadım.Yani bir nevi alacağımı tahsil edemedim.
Ama ortalıkta senet sözleşme yok.
Sizden rica etsem şu konuda bana yardımcı olabilecek,en azından önbilgi yorumu yapabilecek saygıdeğer hukukçularımızın yardımına ihtiyacım war.Zira 4 gündür cafeye geliyorum cevap gelmiş mi diye,hiç hukuksal bir davam da olmadı elim ayağıma dolaştı iyice..:( Alttaki topice yardımlarınızı istirham etsem
https://www.hukuki.net/forum/showthre...t=37965&page=3
Sn HSGCUDİ,
Haziran ayını geçtiğimiz şu sıralar okudum yazdıklarınızı, davanın şu anki seyiri ve duruşma içerisinde geçen olumlu ve olumsuz durumları tarafıma emsal teşkil edebileceği düşüncesi ile paylaşmanızı rica edebilirmiyim ??
SAYGILARIMLA
Merhabalar
Yarın 2.duruşma olacak. Bayan arkadaşla internet üzerinden tanıştığımız için internet üzerinden dolandırıcılık ile suçlanıyorum. İlk duruşmada sözlü savunmam alındı. Yarın için yazılı savunmamı ve elimdeki bir kaç delili sunuyorum. Duruşmadan sonra ki gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Adalete güvenimiz sonsuz..