Re: Site Ücretini Alamadım
Alıntı:
ahtun rumuzlu üyeden alıntı
bence de hiçbirşey yapamazsın ama sen sanatçının adını verirsen belki utanır.
hiç bir şey cümlesine katılmıyorum
mutlaka bir şey yapılır
ama önemli olan bu işler sonuncunda kar ve zarar hesabı yapılmasıdır.
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
karşı tarafın ben parayı vermiştim demesi için delillerle ispatlaması lazım
en basitinden karşı tarafın hesabına para aktarması lazım bunun dekontunu sunması lazım
öyle varsayım ile vermiştim,yapmıştım, şöyleydi ,böyledi bunlar olmaz
ayrıca en başta dava açıcak kişinin karşı tarafın yaptığını iddaa ettiği şeyi ispatlaması lazım
o yüzden asla sizden siteyi nasıl kapatıyorsun diye hesap soramaz
sözleşme yada yazılı bir belge olmadan gerçekleşen alım- satım gayri resmi olur
sonuçta söz uçar - yazı kalır
dava açsanızda bir şey alabilmeniz ne yazıkkı zor ve avukat v.s. uzun zaman sürebilecek bir dava için ve sonucu belli olmayacak bir şey için o kadar masraf yapmaya gerek varmı bilmiyorum,ha bunu rezil etmek artık amacım,maddi düşünmüyorum derseniz anlarım
şunu unutmayın
site şu an sizin,ne isterseniz onu yazarsınız, ne isterseniz onu yaparsınız
Hah hocam anladın sen beni.
Yani bu kadının sitesi olmadığı(yani maddi olarak)herşey ortada.Domain benim üzerime+gost masrafları benden+forumun faturası bende.Yani site benim üzerime şu anda.Hatta anasayfanın tasarımnını başka bişr adam da yardım etti daha onun parasını bile veremedik.
Şu anda site madden benim elimde olduğu için,ben siteye ''sanatçı ödemesini yapmadığından site kapalıdır'' desem haksız durumda olmam değilmi???Çünkü bu sanatçının adı veya soyadından başka sitenin ona ait olabileceğine hiçbir ihtimal yok.
Alıntı:
de_niro rumuzlu üyeden alıntı
Hah hocam anladın sen beni.
Yani bu kadının sitesi olmadığı(yani maddi olarak)herşey ortada.Domain benim üzerime+gost masrafları benden+forumun faturası bende.Yani site benim üzerime şu anda.Hatta anasayfanın tasarımnını başka bişr adam da yardım etti daha onun parasını bile veremedik.
Şu anda site madden benim elimde olduğu için,ben siteye ''sanatçı ödemesini yapmadığından site kapalıdır'' desem haksız durumda olmam değilmi???Çünkü bu sanatçının adı veya soyadından başka sitenin ona ait olabileceğine hiçbir ihtimal yok.
bu site adı
.com.tr midir?
yoksa sadece " adısoyadı.com" şeklindemir?
buda çok büyük önem arz etmektedir.
Alıntı:
bu site adı
.com.tr midir?
yoksa sadece " adısoyadı.com" şeklindemir?
buda çok büyük önem arz etmektedir.
adısoyadı.net şeklindedir üstadım.
Sanatçının birkaç program ve radyoda ''resmi sitem'' telaffuzu geçmektedir bu siteyle ilgili.
Şaka gibi ya...10 gündür uyuyamıyorum.Kendim de çok seviyordum sanatçıyı,zira fiyatı bile o belirlemişti okey dedim,sonra 4 gün önce taksit yaparım dedi hepsini bir ödemem dedi,ona da tamam çektim.Şimdi elde var 0.Tabiri caizse küstüm ayağına paranın üzerine yatıyor ve .com u faliiyete geçireceğim yakında diyor....Telefonunu da kapattı ulaşamıyorum:(
Bu arada hatırlaymak isterim bu sanatçının kendi ağzından ifadeleri sitede yayınlanmakta olduğu gibi,forumda kendisi fanlarıyla yazışmaktadır.
Alıntı:
Bu arada hatırlaymak isterim bu sanatçının kendi ağzından ifadeleri sitede yayınlanmakta olduğu gibi,forumda kendisi fanlarıyla yazışmaktadır.
eğer .com u almadıysa hemen o uzantıyı al
elinde dursun,sitenizin sahtesini ordan yayına verebilir
.com.tr olmaması daha kötü olmuş, çünkü diğer türlü size kimlin fotokopisi v.s. gibi resmi evrak larıda göndermesi gerekiyordu
onun şuan yaptığı sanıyorum ki siteni kopyalabildiği kadarını kopyalayıp, geresini yaptırcak daha ucuz maliyete
ama bu kadar oyunlara sanatçıların girmesini kınıyorum
bu arada forum size ait olduğuna göre elinizde IP adresleri olması lazım
dava açıcaksanız bunlarıda kullanabilirsiniz
Alıntı:
eğer .com u almadıysa hemen o uzantıyı al
elinde dursun,sitenizin sahtesini ordan yayına verebilir
.com.tr olmaması daha kötü olmuş, çünkü diğer türlü size kimlin fotokopisi v.s. gibi resmi evrak larıda göndermesi gerekiyordu
onun şuan yaptığı sanıyorum ki siteni kopyalabildiği kadarını kopyalayıp, geresini yaptırcak daha ucuz maliyete
ama bu kadar oyunlara sanatçıların girmesini kınıyorum
bu arada forum size ait olduğuna göre elinizde IP adresleri olması lazım
dava açıcaksanız bunlarıda kullanabilirsiniz
.com onun üzerinde.
.net benim üzerime.
En son telefonla konuştuğumuzda biraz tartıştık ben 5 aydır ödemeyi yapmıyorsunuz dediğimde ve yine hesap numaramı almıştı ama hiçbirşey yatırmıyor..
Üstelik bu konuşmamızda ''gazeteci arkadaşlarıma haber werip senin evinin önüne yığar seni rezil ederim'' gibi komik bir tehdidi de wardı.Şimdi o numarayı da değiştirmiş ulaşamayayım diye.
Evet forum benim üzerime ve i.p kayıtları hepsi var.
Ayıptır be göndereceği miktarı da kendisi belirlemişti kaç oldu sözünde durmadığı....
Açıkçası avukata vereceğim masrafların ne kadar tutacağını bilsem,hemen dava açacağım ama bir de bunlar sanatçı eşi dostu çok olur malum biliyorsunuz güçlü güçsüzü ezer ve bana patlar diye çekiniyorum:(
Alıntı:
ahtun rumuzlu üyeden alıntı
bence de hiçbirşey yapamazsın ama sen sanatçının adını verirsen belki utanır.
İsmini vermemiş ama herşeyi söylemiş zaten. googlea sordum ......... dedi.
Ben bunu yazarken ikinci sayfadaki mesajları daha okumamıştım.
Forumun versiyonu eski kalmış. VBnin 3.7.0ı var bildiğim akdarıyla. Gerçi bu sitenin forumunda da güncelleme yapılmamış.
Alıntı:
ToKoBa rumuzlu üyeden alıntı
İsmini vermemiş ama herşeyi söylemiş zaten. googlea sordum ........ dedi.
Ben bunu yazarken ikinci sayfadaki mesajları daha okumamıştım.
Forumun versiyonu eski kalmış. VBnin 3.7.0ı var bildiğim akdarıyla. Gerçi bu sitenin forumunda da güncelleme yapılmamış.
Biz forumu aldığımızda son versiyon 3.6.8 di 5 ay önce.Ve güncellemeye gerek yok bazı eklentileri forumda hata yharatabiliyor diye yüklemedim.
Google da nasıl buldunuz onu merak ettim.....Öyle bir şey yazmadık ki sayfaya...Ayrıca site adresini de silerseniz sevinirim.Gerekli bulsaydım ben yazardım sitenin adresini.
Alıntı:
Bir de olay gayri resmi değil.Siteyi onun izniyle yaptığım,kendi forumuna girip yazdığı ve onun anaysafadaki yazısı mevcut.Bir de sitenin yaznında ''xxx xxx resmi web sitesi ve fanclub forumu'' açıklaması var??
Ne önerirsiniz?
"web sitesi ve fanclub forumu'' yazınca başka sonuç çıkmıyor ki :o