Sizin dediğiniz olur inşallah.
Printable View
askeri mahkeme kararlarına ulaşabilirmiyiz?benzer durumlarda nasıl bir cezai müeyyide uygulanmış ailecek çok merak ediyoruz.belli bir meblağ ödeyeceğimiz kesin ama duruma hazırlıklı olmak istiyoruz.yardımcı olursanız çok sevinirim
..daha önce size bu soruyu yöneltmiştim..cevabınız için çok teşekkür ederim.şimdi izninizle bir soru daha sormak istiyorum..cevabınızı da merakla bekliyorum..yukarıda sözünü ettiğim konu hala davalık ve henüz arkadaşım davaya çağırılmadı..ancak kazada yanan arabanın bilirkişi raporu geldi..gelen raporda tamamen yanan arabanın tekrar tamir edileceği ve bu tamirin 78 milyar tuttuğu yazmaktadır..yanan araba 98 model bir araba ve ön şaftı da yok..arabada bulunmayan şaftın da dahil edilmiş hali 78 milyar..şuan o arabanın askeriyece 2008 modelinin satın alınması 72 milyar..bu rapora itiraz edilebilir mi?çünkü ' %75inden fazlası kullanılamaz halde olan araçlar tamir edilmez,yerine yenisi alınır'diye bir şey var mı doğruluk payı nedir?saygılarımla...
zor bir soru mu sordum:((
merhabalar..arkadaslar benzer bir olay benim basıma geldi.130.maddeden askeri ceza mahkemesi 45 gün hapis verdi bunu paraya çevirdi bu para cezasını da 5yıl erteledi..bu benim adli sicil kaydımda görünüyor..erteleme eylül 2010 yılında silinecek bu karar 2005 eylül ayında olmustu.
bu benim işe girerken istenen adli sicil kaydında görünüyor.sorum su:bu durum işe girmeme engel teşkil edermi??? ömrümde polis karakoluna gitmemiş biri olarak bu durum iş ararken cok canımı sıkıyor..kendimi kötü hissetmeme neden oluyor..
yardımlarınız icin tesekkür ederim...
yld19sm yanıtınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim...