Re: Av.Cengiz Kaya Öldürüldü!
Ailesine ve yakınlarına allahtan rahmet diliyorum.Barolar Birliği yaptığı basın açıklamasında son 9 yıl toplam 14 meslektaşımızın öldüğünü duyurmuş.Adaletin savunucuları olan avukatlar sürekli can kaygısıyla mı yaşayacaklar ne zamana kadar müvekkille avukat özdeşleştirilerek insanlar hırslarını sadece görevini yapan avukatlardan çıkaracak.Bu gidişe bir dur diyebilmek için öncelikle daha caydırıcı önlemler almak lazım artık kalemler susmuş silahlar konuşuyor
Genç meslektaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve üm hukuk camiamıza başsağlığı diliyorum. Bu ilk değil, ancak, umuyorum ki son olur.
Bu gencecik insana Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabır ve tüm hukuk camiasına başsağlığı diliyorum.
Re: Cengiz Kaya Öldürüldü!
Alıntı:
sakar rumuzlu üyeden alıntı
Sebebi ne olursa olsun,bir hukukçunun öldürülmesine gerçekten üzülüyorum.Bana sanki;"HUKUK" öldürülüyormuş gibi geliyor..
Kalanlarına sabır,"Hukukçular" ailesine başsağlığı dilerim...
-sebebi ne olursa olsun, bir insanın öldürülmesine gerçekten üzülüyorum. Bana sanki;""İNSANLIK"" öldürülüyormuş gibi geliyor..
Kalanlarına sabır, ""İNSANLIGA"" ve ""HUKUKÇULAR"" ailesine başsaglıgı diliyorum.