evet 2 gün önce paket elime geçti sağlam bir kutuydu :D
Elimizdeki paketler sanırım çöpe gidecek çünkü hiç bir satış noktası bu promsyona katılmamış
31 mayıs son gün cebinizden çıkarmayın ola ki bir yerde görürsünüz..
Printable View
evet 2 gün önce paket elime geçti sağlam bir kutuydu :D
Elimizdeki paketler sanırım çöpe gidecek çünkü hiç bir satış noktası bu promsyona katılmamış
31 mayıs son gün cebinizden çıkarmayın ola ki bir yerde görürsünüz..
Evet durum bakkalın inisiyatifinde. Siz de ilgili dağıtım aracı gelene kadar beklerseniz bakkal değişimi sizina dınıza yapabilir fakat bakkalın sattığı ürünü bakkalın en büyük rakibi marketten alıp bedavası için bakkalı kullanmak ne kadar etiktir?
Biz marketlere yöneldikçe (kimse ucuz demesin marketlerin ucuzluk avantajı kalkalı çok oluyor tek avantajı ürün çeşitliliği) bakkallarımız yok olacak. Kredi kartı limitimiz dolduğunda cebimizde para kalmadığında versiye yazan marketler değil bakkallardır. Evde para kalmayınca pazar parası, tüp parası gibi ihtiyaçlarınızda da borç alabildiğiniz yer bakkallardır. Biraz insaf :mahcup:
bakkal mısınız acaba :)
Yok değilim bankacıyım ama bir ara promosyonlarla çok ilgilenmiştim. Bakkal da çikolatayı nereden aldıysan bedavasını da oradan al diyebiliyor haklı olarak. Biraz da dertleşince yapılanın kendi adıma yanlış olduğunu düşündüm. Perspektifimizi genişletmesi için yazdım.