Cevap: Re: kredi kartı borcum icralık oldu
slm öncelikle gecmiş olsun herkesin basında. benimdse 8 bankaya borcum var ordan bilgilerimi sana anlatayım. hic korkma tahütte bulunma imkanım yok de hapislik yok.3 yıldır ben beklim.. enson günlüğk 20 tl hapisimi istemişler bazı bankalar. bende bu paraya benim borcumu karşılamaz 20 yıl yatsam ancak karşılar dedim karakolda... kapandı gitti. şimdi varlık şirktinde hic korkma. üstüne mal mülk alma saKIN...
Cevap: Kredi kartı borcum icralık oldu
Sanki biraz korksa fenal olmaz gibi ama...
Cevap: Re: Kredi kartı borcum icralık oldu
iyi gunler benimde kredi kartım icraalık oldu ve maasımdan kesilcek yalnız benim netim 970-980 civarı ay sonu ise elime gecen 1380-1400tl yani 980 dan sonrası ikramiye kömür yardımı felan aylıga bölmüsler haklarımızı ama isin kötü tarafı benden 620 tl civarı para kesildi bu ay ilk ay ve böyle devam edicekmis yani maasımın 4 de 1 i artı yıl icerisinde aldıgım ikramiyelerede el koydular buda beni sıkıntıya soktu..ay sonu elime gecen 1380-1400 tl bunnu bile 4/1 i okadar para etmiyo itiraz dilekcesi sunmak istiyorum cunku benim bi kac ödemem daha var vede ev gecindiriyoruz 3 cocugum var 620 bana cok geldi buna itiraz etsem durum neolur degisme olur muacaba cunku baska bankayada icraalık degil ödeme yapıyom sonucta artı ev masrafı beni köseye sıkıstırdı isin icinden cıkamıyorum itiraz dilekcesi sunmak istiyorum durum neolur acaba bilgi verimisiniz..saygılarımla..
Ne yazık ki ikramiyenizin tamamı haczedilebiliyor,
icra mahkemesinde ikramiye ve yakacak yardımı dahil ücretinizin 1/4 üne haciz uygulanması gerektiği iddiasıyla itiraz edebilirsiniz.
sayın erdogan kırıcalı peki bu itiraz idlekcesi bi ise yararmı yani kabul ederler mi ona göre basvuru yapmak istiyorum borc 10 000tl