Re: Kısa Dönem Kaldırılıyor mu ?
Ben askerde iken kesin gibi ortaya atmışlardı 319 ksd idim.hatta öle ciddi ortaya atıldı ki sanki hemen olcakta bizi etkilicekmiş gibi millette şok oldu ama bitirdik geldik.Bırakın bizi 321 lerde bitirp gelcekler 2 ay sonra.
Sonradan bir sürü haber daha çıktı ve sanırım yanlış anlama olduğu anlaşıldı kalkıcak olan kısa dönem değil 12 aylık yedek subaylık.Kısa dönem kalkmaz yane bunun mantığı olmaz.Şuan Allaha şükür askeri olarak iyi durumdayız hane ihtiyaç söz konusu olsa neyse.Düşünün artık terörle mücadele için profesyonelleşiyoruz bile.ee ozaman okadar üniversite mezununu niye uzun dönem yapsınlar yerleri temizlesinler diyemi?zaten kısa dönem döngüsü çavuş ihtiyacını sürekli olarak boşaltmadan karşılıyor.Bence şuan ki durum gayet iyi.Sadece üniversiteden mezun olmuş bianda komando asteğmen rütbesine gelen kişiler için zor olur askerlik çünkü bianda okadar sorumluluk hele tehlikeli bölgede iseniz.Yoksa kısa dönem çavuşlukta bir ihtiyaçtır ve o döngüyü sağlıcaktır.Kalkmıcağına emin olabilirsiniz.Tersini mantıklıca savuncak bir iddaa duymadım şuana kadar.