Re: 3 Yillik Bekleme Süreci
Geçen dava sürecindeki kararda da yalan olayı var ben eşime şiddet uygulamadım hakaret etmedim aksine o bana toplum içinde küçük düşürücü hareketlerde bulundu. Ayrıca 350 ytl nafakayıda çok buluyorum aslında ödenen nafaka niye ömür boyuda anlamış degilim ben yemedim sen ye misali anam keşke kadın dogursaydı bi keriz bulur evlenir ayrılır ömrümün sonına kadar kendime baktırırdım :)
Alıntı:
HAYT rumuzlu üyeden alıntı
Geçen dava sürecindeki kararda da yalan olayı var ben eşime şiddet uygulamadım hakaret etmedim aksine o bana toplum içinde küçük düşürücü hareketlerde bulundu. Ayrıca 350 ytl nafakayıda çok buluyorum aslında ödenen nafaka niye ömür boyuda anlamış degilim ben yemedim sen ye misali anam keşke kadın dogursaydı bi keriz bulur evlenir ayrılır ömrümün sonına kadar kendime baktırırdım :)
çok az buluyor olmalısınız . çok az.
eğer eşinizin gelir olmasa en az 750 ytl öderdiniz.
Alıntı:
HAYT rumuzlu üyeden alıntı
Türkiyede kanunular maalesef kadından yana haklıda olsan efendide olsan fayda etmiyor.
Burada problem kanunların kadından yana olması değil, bir önceki davada iddialarınızı ispatlayamamış olmanız.
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Burada problem kanunların kadından yana olması değil, bir önceki davada iddialarınızı ispatlayamamış olmanız.
hadi be sen'de.... kimi kandiriyorsun???
deyelim erkek davayi kazandi.... ve senelerce bos yere nafaka odedi.... o zaman dava sonun'da, bu paralari kadindan geri alabilecek mi?
alamaz'sa, o zaman kanunlar kadin'dan yana demek'dir.... asil problem burada.....