Değerli Üye ;
Siz araba satışı filan yapmamışsınız . Alenen dolandırılmışsınız hemde oldukça profesyonel birisi tarafından. Çözümü buradan arayacağınıza tez kanatlanıp bir avukatla konuşun yoksa sizin araba uçacak haberin yok...
Printable View
Değerli Üye ;
Siz araba satışı filan yapmamışsınız . Alenen dolandırılmışsınız hemde oldukça profesyonel birisi tarafından. Çözümü buradan arayacağınıza tez kanatlanıp bir avukatla konuşun yoksa sizin araba uçacak haberin yok...
Nasıl benzettiniz gerçekten merak ettim,
Harici satım sözleşmesi için her iki tarafında iyi niyetli olması gerekmektedir. Somut olayda ise dolandırıcılık söz konusudur.
Bu konuda Savcının neye göre takipsizlik kararı verdiğini ne yazıkki anlayamadım, takipsizlik kararı size tebliğ edildiyse orda gerekçe olarak ne yazdığını görmek isterdim.
Bence siz bu konuda profesyonel yardım alın, hemen bir avukat ile görüşürüp yapılması gerekenleri avukat aracılığıyla yaptırın. Geçmiş olsun.
tsk ederim yorumlarınız icin :)
Avukatla görüştük ama takipsizlik kararı çıktı dedi bunun nedenide yeterli delil olmamasıymış.biz neyapabilirizki sonuçta adam dolandırıcı delil olsa vericez tabiki ama yok yani yok.telefon numarası var sadece onu bile araştırmamışlar ya.
Av.Bülent Akçadağ Cok teşekkür ederim yorumunuz için.
fakat bu dolandırıcı arabamızı başkasına satmış araba bizim üzerimize ama hala.sattığı kişide bizi buldu arabayı bağlattığını söyledi gittik baktık arabayı bulduk.biz kendimiz direk alabilirmiyiz arabayı çünkü ruhsat ve araba bizim üzerimize hala..?
sayın niksis
aracınızın çalınmadığını kendiniz de söylüyorsunuz. Takipsizlik kararına niçin şaşırdınız anlamadım.
Siz yasaya aykırı işlem yapıyorsunuz, sonra da yasal koruma talep ediyorsunuz. Aracı niçin noterde satmadınız?