Evi ne zaman aldınız?
Printable View
Evi ne zaman aldınız?
tapuda ,iki tarih var biri 2001 diğeri 2003
tabuda hangi tarih gecerli acaba iki ayrı yerde tarih var :(
ahh ilknur hanm keşke denk gelebilsek burda çok bekliyorum inanın cevaplarınızı
inanın kulağımdaki küpeme kadar verdim bu eve ben ne yapcam bilemiyorum bu evliliği kurtarmam artık çok zor istiyorumki mahkeme süreci başlamadan doğru adımlar atayım
ama neden cevap vermiyosunuz eşim 11 yıl dinlemedi beni duvardan ses geldi ondan gelmedi,bari siz dinleseniz.....
sayın yazıcı evin tapusunda iki tarih görünüyo biri 2001 diğeri ise 2003 hangisi geçerli olur mahkemede ltfn yardımcı olun şimdiden tşk ederim.
Tapudaki o iki tarihin ne tarihi olduğu yazıyor mu?
Kat mülkiyeti, kat irtifakı??
esiniz calissada calismasada sizin herzaman nafaka almaya hakkiniz var ayrici sizin icin ve cocuklar icin ayri ayri nafaka ödemek zorunda yani her zaman nafaka alma hakkina sahipsiniz taki siz evleninceye kadar
İnşaallah öyle olur biz kadınlar hep bekliyoruz.eşimle 1999 yılında evlendim ve eşim 200 yılında müşterek olan evinin kendi payına düşeni de benimle paylaştı.sebebi ise kadın davası.dönüş yaptı bana ve evin kendi payından verdi.eşim 2002 yılına girmeden uyanıklık yaptı tehditle beni götürüp elimden evi aldı kanundan faydalanmayım diye.yani 2002 yılından önce alınan eve ortak olamıyorum.ve kendisi evinde oturuyor ben ise kirada.inşaallah bu kanun kadınların yüzünü güldürür.lütfen ben boşanmadan kabul edilsin bu kanun gönlüm bundan yana.