Teşekkür ederim,Sayın Av.Feyz Pazarbaşı.:)
Printable View
Burada çok şey denenmiş anlaşılan en güzel denemeyi değerli avukat üye Av.Ferda Aydın yapmış hoş geldiniz. Allah sabır versin.
yelizm' de gırgır bir üye iletisi yok yanıt bekliyor... Biz tayyip efendimiyiz iştiareye yatıp sorununuzu keşfedip yanıt verelim. Kaldıki biz site olarak bir araya gelip Neşe nin kepek sorununa bile çözüm bulamadık kızcağız saçlarını kazıttı...
Bu siteyi çok ilginç bulduğumu itiraf ediyorum. çok gerçek bir site.
Sanırım hala yaşıyor... :)
Hep varolsun,yaşasın:)
Evet arkadaşlar ben siteye henüz yeni üye oldum(Bir arkadaşımın tavsiyesi ile :)) Bu konunun yerinin burası olmadığının da farkındayım ama inanın yeni konu açmama nedense müsaade edilmedi, aktivasyon falan yapıldığı halde.. Her neyse siteye ilk üye olurken sorular sorulardan şiddetle ŞİKAYETÇİYİM...
Sesim duyulsun diye bu büyük harfler :) Hemen uyarı gelmesine gerek yok çünkü zaten gıcık olduğum soruların içinde bununla ilgili olanı da vardı. Her neyse soruları gerçekten basit, özensiz, bazı önceden alınacakların belli olduğu eleme sınavı sorularına benzeyen formatta buldum, kesinlikle değiştirilmesi gerekir. Hatta kaldırılması daha mantıklı, çünkü zaten ciddiyetten uzak bir insanın ne işi var hukuki.net sitesinde değilmi??
Bu arada (BU minik ayrıntıyı atlarsak) Hoşbuldum... :)
Seçkin kardeş, sınavdan şikayet etmişsin de, sitede bir sürü zirzop soru ve yazılan yazı ve yorumları görünce anlarsın. Bu yüzden sınav, bence iyi bir uygulama. En azından Türkiye'nin kafadan %50sini eliyorsun, bilmem anlatabildim mi...
Hukuka merak salan ve yurtdışında olan bayan arkadas, vatanına buyur gel de... gelen gideni aratmasın diye söylemek geçti içimden.