Re: Telefonda ölümle tehdit ve küfür.
Savcılıklardan medet umuyorsanız olayı unutmanız gerekebilir. Çünkü ben savcılığa ciddi şahitli tehdit şikayetinde bulundum ve 10 ay olmasına rağmen dosyayı rafa atmışlar şikayet ettiğim kişiden bir ifade bile almamışlar.Tekrar Gittim savcılığa savcı tanıklarımın ifadesini almam için elden takipli olarak ilçe emniyetine bir yazı yazarak bana verdi... Yani Başvuru yapmak yetmiyor ayrıca gidip düzenli olarak başında durmazsanız dosya ilerlemez. Bu da işin realitesi
Cevap: Re: Telefonda ölümle tehdit ve küfür.
Alıntı:
av.gunnursancak rumuzlu üyeden alıntı
Sizi aradığı tarihleri savcılığa bildirdiğiniz takdirde, birkaç aylık geçmişe dönük kayıtlar çıkarılabiliyor. İddialarınızı şahitle de desteklemenizi öneriyorum.
Bir kaç aylık kayıtlar dediğin zaman hepsi çıkıyormuş gibi oluyor.
Bir kaç aylık trafik bilgileri demek daha doğru olur sanırım?
Not: Konu eskimiş ama rast gele giren birisi olur ise yanlış bilgilenmesin diye yorum yaptım :)
Alıntı:
neutillius rumuzlu üyeden alıntı
Savcılıklardan medet umuyorsanız olayı unutmanız gerekebilir. Çünkü ben savcılığa ciddi şahitli tehdit şikayetinde bulundum ve 10 ay olmasına rağmen dosyayı rafa atmışlar şikayet ettiğim kişiden bir ifade bile almamışlar.Tekrar Gittim savcılığa savcı tanıklarımın ifadesini almam için elden takipli olarak ilçe emniyetine bir yazı yazarak bana verdi... Yani Başvuru yapmak yetmiyor ayrıca gidip düzenli olarak başında durmazsanız dosya ilerlemez. Bu da işin realitesi
Mesaj ile tehdit edildiysen mesajlarını silmeyeceksin ve gideceksin savcılığa mesajları göstereceksin. Aksi halde durumu kanıtlaman biraz zor olabilir.
Cevap: Telefonda ölümle tehdit ve küfür
Iyı gunler,
Bu sabah benı cebımden arayıp konuya sadece kımsın dıye baslayıp daha sonra agza alınmayacak kufurler eden bır adam aradı beni.
Sebebı ıse ben bırıni rahatsız etmısım lakın kım oldugunu ne zaman oldugunu soylemeden sadece kufurler etti.
Benım sızden ıstegım savclık makamına dılekce yazıp bu soz konusu kısıyı sıkayet etmek ıstıyorum.
Yardım edeceklere sımdıden tesekurler..
Cevap: Re: Telefonda ölümle tehdit ve küfür.
Alıntı:
ahmet aykac rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar,,
dün öğlen Halamın kocası eniştemle aramızda ufak bir tartışma geçti,evlerimiz altlı üstlü,,ara sıra aramızda küçük problemler ve tartışmalar oluyor..tabi asla fiziksel müdahale ye kadar gitmiyor..eniştenin oğlu emniyet amiri bir ilçede..Babasıyla tartıştığımızı duyunca dün gece telefonla beni aradı ve şöyle sözler sarfetti bana;'senin ayağına sıkarım,,İstanbul'a gelirim şimdi,,bu sana son uyarım,,ve buraya yazamayacağım türden daha ağır ithamlar'..ben kendisine babasıyla aramızda olan biteni anlatmak istesemde o beni susturmayı yönelik laflar etti,,konuyu uzatma gibilerinden kelimeler söyledi..ben hiçbir şekilde küfür,kötü söz söylemedim yine de..
benim sadece söylediğim İstanbul a geliyorsan gel dedim..benim kimseden korkum yok dedim..
Ben bu olayı Mahkeme'ye taşımak istiyorum,,maddi tazminat davası ya da bu kişiye yaptırım uygulanması gibi cezalar verilmesini istiyorum(rütbe düşürmek gibi)..sizce bir sonuç elde edebilirmiyim?mahkeme telefon kayıtlarını inceleyebilirmi?(ayrıca yararı olacaksa yazayım beni kendi özel cep telefonundan ev telefonumuzu aradı)
mesajımı cevaplandıracak olan hukuk adamlarına şimdiden teşekkür ederim..
merhaba ,
aynen şu şekilde yapıyorsun. dün gece seni aradığı tarihi ve saati unutma savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsun Seni ölümle tehdit ettiğine dair ve telefon görüşmeleri gerçekleşirken yanında ailenden olan ve telefon görüşmelerini dinleyen ( ev telefonunun hoparlörünü açtığını söyleyeceksin ) bir aile ferdini tanık göstermen yeterli olacaktır.
kimse kimseye sıkamaz o kadar kolay değil o işler :))
dediğim şekilde yaparsan o kişi hakkında dava açılır ve yargılanır..