Re: Boşanma Davamla Ilgili
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Soru mu soruyorsunuz..Hoşunuza gidecek beyanları mı duymak istiyorsunuz? Kendiniz okuyor ve dinliyorsunuz. Evlilik birliği içerisinde edinilken bütün mallar ortaktır.
Onu anladımda siz beni anlamak istemiyorsunuz galiba, şimdi ortak diye adlandırılan eşyaların malların parasını ben ödedim,yani arabayı satıp borcu kapattım ben zaten mal peşinde değilim, malları istemiyorumki ben arabayı satıp o ortak dediğiniz malların parasını ödedim, ondan bahsediyorum, şimdi hakim o arabada ortak sayılacagı için yarısını ödemek zorunda kalırmıyım eşime :) sonuçta arabayı satıp eşya borcunu ödedim diyorummm :) eşyada zaten onda duruyor o aldı gitti :) saf gibi ben borç ödüyorum halen
Benden sattıgın arabanın parasının yarısı eşinindir derlerse hakim bende buna karşılık tamam madem öyle hakkıdır ama ben bu parayı yine ortak denilen eşya için harcadım borç ödedim yani sonuç ne olur budurumda
Sonuç şudur ki:
Evlendiğiniz tarih devam etmek üzere, evlilik bi,rliği i,çerisinde edindiğiniz bütün mallar ortaktır.
Alıntı:
Sonuç şudur ki:
Evlendiğiniz tarih devam etmek üzere, evlilik bi,rliği i,çerisinde edindiğiniz bütün mallar ortaktır.
Ya siz bilerekmi yapıyorsunuz yoksa ciddimisiniz :) yazdığım ve sormak istediğim cevapları okumadan cevap yazıyorsunuz sanırım, malların ortak olduğunu anladımmmmmm ve biliyorum, ben başka bir şeyden bahsediyorum malın peşine düşen yok zaten ortada istenilen bir malda yok tarafımdan, ben sadece arabayı sattım sonuçta oda ortak olarak sayılan bir maldır, ben diyorumki bu arabanın parası ile borçları kapadım, yani lafın kısası arabadan bir hak talep edermi, edicektirde ama bu para borçlara gittiği için ben yinede ona para ödermiyimm off ya sıkıldım aynı şeyleri anlatamaktan :kızgın:
Alıntı:
garip8688 rumuzlu üyeden alıntı
Ya siz bilerekmi yapıyorsunuz yoksa ciddimisiniz :) yazdığım ve sormak istediğim cevapları okumadan cevap yazıyorsunuz sanırım, malların ortak olduğunu anladımmmmmm ve biliyorum, ben başka bir şeyden bahsediyorum malın peşine düşen yok zaten ortada istenilen bir malda yok tarafımdan, ben sadece arabayı sattım sonuçta oda ortak olarak sayılan bir maldır, ben diyorumki bu arabanın parası ile borçları kapadım, yani lafın kısası arabadan bir hak talep edermi, edicektirde ama bu para borçlara gittiği için ben yinede ona para ödermiyimm off ya sıkıldım aynı şeyleri anlatamaktan :kızgın:
Arabadan hak talep eder.
Siz yine de ona para ödersiniz.
Ben de sizden çok sıkıldım.
Alıntı:
Arabadan hak talep eder.
Siz yine de ona para ödersiniz.
Ben de sizden çok sıkıldım.
Ya ne kötü hem borçları ben kapatıyım hem üstüne para ödiyim siz bu konuda ciddimisiniz?