Re: 26 Hukuk fakültesi dekanından kınama bildirisi
Alıntı:
bihaber rumuzlu üyeden alıntı
Başbakanlarından öğreniyorlar eşitliği Sayın Bilgili kızmayın...
Türban mağduru kızları bir bir arayan,destek çıkan ama bacağına kezzap dökülen kızlar için kılını kıpırdatmayan başbakanlarından...
Savci Ferhat Sarıkaya görevini yapıyordu diye verilen ihraç kararına sert tepkiler gösteren, mağduriyetini gidermek için kendi aralarında para dahi toplayan, Ergenekon soruşturması savcısı için görevini yapıyor diyen ama kapatma davası açan Yargıtay Başsavcısına ateş püsküren, icraatlarına engel olduğunu ayan beyan ifade ettikleri Danıştayı hedef gösteren başbakanlarından...
Lehinde yazana çizene sesini dahi çıkarmayıp hatta sırtını sıvazlayıp,aleyhine yazana çizene, iddiları çürütmek yerine saldıran,kalemşor diyen başbakanlarından...
Bilmem daha fazla eşitlik örneği saymama gerek var mı?..
Aynen doğrudur.
Canım üniversitemin biricik Hukuk Fakültesi olan Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ndeki Sayın Dekanımız basına yansıyan birçok bildirideki gibi buna da imza atmamış...
Üzüldüm.
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
7 Hukuk fakültesi daha var. Üçünün öğrencisi ve dekanı henüz yok. Üçünün dekanı yurtdışında oldukları için imza atmamış. Bu bildiriye katılıp katılmayacakları konusunda bir bilgi yok. Bir tanesi bu bildiriye karşı çıkmış.
Karşı çıkan hangisi imiş?
Oğuzhan isim vermek gibi olacak ama Sayın Atar varken bizim dekan hiç bir şeye imza atmaz. Ben de fazlasıyla üzüldüm!!!