-
Re: Telefonda uyuşturucu
Slm cankushum.Anlaşılan seninde başından böyle bi olay geçmiş ancak,benimki farklı konuşmayı yapan ben değilim benim telim ile yapılıyor allah tan konuşma tutanağını okuduğumda,konuşmayı yapan kendisini tanıtmış karşı tarafa yani satıcıya yoksa derdimi anlatamazdım.Ordan bi kozum var yani anlıcağın.Ama yinede tedirginim.İfade alındıktan tam 2 ay sonra mahkeme kağıdı geldi.İfade alırkende herhangi bişey demediler sadece rahat ol bişey olmaz dediler.Mahkeme tarihide mayıs ayınnın ortasında.Yani kağıt geldikten 75gün sonraya atmışlar mahkemeyi.Umarım bişey çıkmaz.
-
benim arkadaşımın başından böyle bir olay geçti..olay olalı şuanda 1.5 ay olmuş vaziyette..arkadaşım da sadece bir kez konuşmuş..ve uyuşturucu kullanmadığını söylemiş..mahkeme kağıdı gelmeme ihtimali de varmış büyük ihtimalle..ama o da merak içinde.
-
Birşey daha var..Mahkemeden gelen kağıtta açık açık her şey yazıyormuydu? yoksa sadece kanun şeklinde mi yazıyordu.Ayrıca bu olay olduğunda anladığım kadarıyla ocak ayıymış..kağıt sana bu ay geldi.ve mahkemen mayıs ayında..SEninle birlikte ifade veren arkadaşların nasıl oluyorda kağıt bu ay gelip aynı ay içinde mahkemesi oluyor?olayın tam net şekli bu mu..ayrıca kaç defa telefonla görüşmüşsün..bu telefon görüşmesinin sayısının da bu konuda önemli olduğunu biliyorum.
teşekkürler..
-
Valla kardeş dedim ya bi sefer görüşülmüş benim tel ile oda başkası konuşmuş benim haberim bile yok kimi aradığından.Evet diğer arkadaşların mahkemeleri daha erken bende anlamadım neden onların daha erken mayısa kadar nasıl beklicem bilmiom merak ediyorum.Avukat ile görüştüm bişey olmaz dedi rahat ol.Başka ceza hakimine çıktım görüştüm oda aynı şeyi dedi,senin ismin geçiyomu yok dedim bişey çıkmaz dedi.Senin arkadaşada gelir sanırım kamu dava açmış bize onda açabilir ama inş.gelmez.Zaten ortada somut bi şey yok yani herşey ortada tel görüşmesinde başkasının ismi yargısız infaz yapmazlar erhalde umarım öle olur..
-
Arkadaşım ifadesinde "birkez aldım benim bu işlerle ilgim yoktur" şeklinde ifade vermiş.sonuçta bu işin içicilik kısmı var.böyle bir ifade vermemiş.Bu olaydan da bişey çıkacağını tahmin etmiyorum.Bu arada gelen kağıtta herşey açık birşekilde yazıyormuydu?
-
İnşallah bişey çıkmaz sevgili cankushum ama senin arkadaş bi kerede olsun demseydi keşke vede telde görüşen o sanırım yani kaçarı yok anladığım kadarıyla hayırlısı inş.Olursada en fazla ametem e gider her 15 günde veya ayda 1 idrar testi yaparlar.Bana gelen kağıttada yazıyor olay günü saati ve diğer şeyler açık açık yani oke.
-
inşallah çıkmaz..son bişey daha sorucam.seni telefonla mı arayıp oraya çağırdılar? ve gittiğinde herkesi yakalamışlarmıydı? yani konse senmiydin yoksa seni oraya tespit ettirmek için mi çağırmışlardı..