lâkin, forumun adından da görülebileceği üzre; "ENTERESAN BİLE OLMAYAN TARTIŞMA ÖRNEĞİ" bu senet mevzuu , beni hiç mi hiç ENTERESE ETMİYOR...
Printable View
lâkin, forumun adından da görülebileceği üzre; "ENTERESAN BİLE OLMAYAN TARTIŞMA ÖRNEĞİ" bu senet mevzuu , beni hiç mi hiç ENTERESE ETMİYOR...
:))) eğleniyoruz işte, ne güzel... iyi ki varsın allami, iyi ki hukuki'ye bir şeyler yazmak için uğraş vermişsin...
en iyiyi bulmak için çalışırken, iyiyi kaybetmeyin...
ben aslında bu allami midir her ne karın ağrısıysa, forum ve site kurallarına aykırı hareket ettiğinden, site yönetimine şikâyette bulunmuştum. ama şimdi bu şikâyetimden vaz geçtim.
buradan, yetkililere sesleniyorum. allami hakkında herhangi bir yasal işlem yapmayın (!), bu garibana siteye giriş yasağı koymayın(!) ve yazılarına da sansür uygulamayın,(!) lütfen!!
çünkü, bir taşla iki kuş vurmuş olacağız:
allami, tıpkı ilkokul çocukları gibi, "saçımı çekti, defterimi karaladı, beni aralarına almıyorlar, beni de aralarına alsınlar, bu site kamuya açık mıdır" türünden feryat figânlarına dayanamadık. Allah'tan ümit kesilmez! allaminin rehabilitasyonu açısından faydalı olabilir.
üstelik de, uzun zamandır eğlenmediğimiz kadar ÇOK eğleniyoruz, allami sayesinde, çok!
Sahi, nereye kayboldu, "örtmencilik" oyunu oynayan, o saray SOYTARISI??bize teminat senedi konusunda ders verecekti?? yoksa...?
https://www.hukuki.net/images/icon_Smile_big.gifhttps://www.hukuki.net/images/icon_Smile_big.gif
Yok yok galiba allami dinozor devrinden kaldı ehh bayagı uğrasacaz artık ehlileştirmek için. gerçi bir kaç gündür sustu galiba yeni bir konu ile efsane dönecek:)
Sayın arkadaşlar allami sadece 2konu yazmış ama ardından alaylar, küçümseyen yazılar almış başını gitmiş.Şimdi hukukçularla normal insanlar arasında ne fark kaldı.Bir yerde cevapta verilmemiş.Isıtıp ısıtıp karşı tarafa laf söylemenin anlamı nedir anlayamadım.Bu forum açıkca beni çok rahatsız etti.
Sayın allami ortaya bir şey atmış.Sayın Fırat Bayındır ise gereken cevabı mizahi bir şekilde vermiş.Bakın sayın Fırat Bayındır ardından gelen yazıya rağmen olgunluğunu koruyabiliyorken üst üste 2şer 3er ileti ekleyip alayvari yazılar yazılması bir hukukçu olarak beni şaşırtıyor.
Dün amirim bir televizyon programında yetersizliği için beni utandırdı.Hukukçu arkadaşlar siz de diğer insanlara benzeyerek lütfen hukukçu kimliğimden utandırmayın....İletiyi silmek değiştirmek ve olayı kapatmak daha mantıklıyken silinmesi gereken bir iletinin üzerine silinmesi gereken başka iletiler eklenmesini yadırgadım bu duruma da üzüldüm :(
Akıllarımız sınırlı, fakat bu sınırlılığın şartları içersinde sonsuz olasılıklarla çevrilmişiz. İşte hayatın gayesi bu sonsuzluktan kavrayabildiğimiz kadar çok şey kavramak.