Alıntı:
Alıntı:Alıntı yapılan üye ; commodore1tr:
Sayin Jawussan olayin program boyutundan baktigi için hata yapmaktadir. Bana göre çok saçma sapan bir program gelebilir ama bazilari bunu seyretmek isteyebilir saygi duyarim .
Kumanda demisken sayin Jawussan bir cümleniz bu konuda tamamen ters demissiniz ki...' Ben isterim Kanal D'yi seyretmek, siz istersiniz TRT'yi seyretmek... Ancak aynı ortamdaysak ve kumanda bendeyse gerçekleştirebilirsiniz' bu nasil olacak ? Kumanda sizdeyse sizin istediginiz program seyredilir mecburen... yani ben istegimi GERCEKLESTIREMEM... buda bir dip notlarimdan ilki...
Sayin Jawussan bir hatanizda sayin Engin size 'simdi son cümlemi okumaniz ve de uygulamanizda fayda var...' demis nedir o son cümle..'iyisi mi susmaya devam edelim degil mi ne de olsa bahanemizde hazir olur ,sesimizin çikmamasi sagirligimizdandi deriz !!!!!!' dir . Siz bunu Sayin Engin in imzasi niteligi tasiyan ve ilk iletisinden bugüne tüm iletilerinin altinda ama iletisinden bagimsiz olan 'hata yaptıysan dönmesini bileceksin,yapışıp kalmayacaksın...' cümlesi olarak algilamissinizki büyük bir hatadir.