Re: İnternet aracılığı ile zinaya aracı olan web siteleri
Alıntı:
ushaka rumuzlu üyeden alıntı
Niye ya? Kadın-erkek yapınca zina oluyor da travesti yapınca neresi daha büyük oluyor:) Aynı şey işte...
Çünkü Erkek-erkeğe yapmış oluyor sanırım bu açıklama yeter .
Erkek-erkeğe, kadın-kadına, kadın-erkeğe, erkek-kadına yapmasının herhangi bir düzenlemede suç olarak anıldığını sanmıyorum. Yani bir ilişkinin sırf bu yüzden suç olarak adlandırıldığı bizim mevzuatımızda yok. Lakin eğer site fuhuşa aracılık ediyor ise o zaman suç oluşur.
Alıntı:
dogukansavas rumuzlu üyeden alıntı
Erkek-erkeğe, kadın-kadına, kadın-erkeğe, erkek-kadına yapmasının herhangi bir düzenlemede suç olarak anıldığını sanmıyorum. Yani bir ilişkinin sırf bu yüzden suç olarak adlandırıldığı bizim mevzuatımızda yok. Lakin eğer site fuhuşa aracılık ediyor ise o zaman suç oluşur.
site aracılık etmese zaten böyle bir konu açmazdım site insanların kendileriyle fuhuş yapması , aradğıgı kişileri bulması için tam adresi ve bunu telefon aracılıgıyla bildirdim bakalım sonuç ne olacak.
Alıntı:
wanted rumuzlu üyeden alıntı
site aracılık etmese zaten böyle bir konu açmazdım site insanların kendileriyle fuhuş yapması , aradğıgı kişileri bulması için tam adresi ve bunu telefon aracılıgıyla bildirdim bakalım sonuç ne olacak.
Eğer site açıkça fuhuş pazarlığını yapmıyorsa burada sorun var. Zira birçok internet sitesinde telefonlar, mailler, adresler paylaşılıyor.