avukatlarımıza emsal bir dava
yukarıda yazdıklarımı cevap yine yok nedense avukatlar hakikaten bu konuda çok bilgisiz bence çünkü site genelini inceledim ve sayın avukatlarımızın verdiği cevaplar hep çelişki hep çelişki neden?
dardayım beye, verilmemiş, eşinin cep telefonu dökümleri ( tarih zaman ve aranan numaralar) bilgisi aldatmayı ispat edebilmesi adına
eşinin geçmişe yönelik cep telefonunu dökümlerini, aldatmayı ispat için alabilirsin diyen avukatlara sesleniyorum. bence dardayım beyle irtibata geçin çünkü böle çok davanız olacak ve baştan yanlış bilgiler vermeyelim insanlara derim ben tabiki, dardayım beyfendinin mevzusu nedir tam bilemiyorum ama açık ve net yazmış birçok davaya da benim görüşüm emsal gösterilebilir
değerli avukatlarımız eğer değerlendirir ve benim ve benim gibi bu konuda çelişkiler içerisinde olan bizlerin bir nebze olsun kafalarımızdaki ve ufuğu görmek adına kafalarımızdaki soru işaretlerini yine sizler kaldıracaksınız.
gerçi bu memlekette ben adaletin olduğuna gerçekten inanıyorum ama icraat yok haa icratını olması gerektiği gibi sergileyenede hayat yok arkadaşlar ne yazıkkı böyle bir memlekette bunları hayatın her safhasında yaşıyoruzz
yazık koskocabir yazık
Cevap: Re: Cep telefonu mesajları ile ihanet tespiti ve boşanma talebi.
gerçekten çok yardımcı oldunuz. ben de bu konuda inceleme yapıyordum. facebook a ulaşabilirmiyiz acaba? ben sadece varsayımlardan yola çıkıyorum. ortada sadece şüphe var. diğer kadının ne cep numarası var elimde ne de mail adresi. sadece istediğim ayrıldığım eşimin mailini,telefon mesajlarını ve mümkünse facebookunu araştırmak istiyorum. yani dökümanını istiyorum mahkeme yoluyla.
Cevap: Re: Cep telefonu mesajları ile ihanet tespiti ve boşanma talebi.
Alıntı:
ressam0768 rumuzlu üyeden alıntı
Sn. Emrah Yavuzcan Bey ilk önce teşekkür ederim detaylı açıklama için.
Haklısınız onu ben şahit yapmam bana zarar verecektir. Bir de avukat tutacak imkanım olmadığı için kendi kendime yürütmeyi düşünüyorum bu mahkeme sürecini.
Bir şey daha soracam. Telefon şirketlerinden alınacak olan kayıtlar bizlere teslim ediliyor mu yoksa sadece hakim mi inceliyor acaba?
Sayın üye. Eşinizin birlikte olduğu şahsın sizin tanığınız olarak mahkemeye davet edilmesi akıllıca bir davranış. Zira bunu bend eyaptım. Size zarar değil aksine çok büyük fayda sağlayacaktır. Benim geçmiş iletilerimi okursanız anlarsınız. Bu arada.. Çok söze gerek yok. Kişiye eşinizi tanıyıp tanımadığı ile, telefon numarasını arayıp aramadığını sormak bile size avantaj sağlar. İnkar ederken bile sizin elinizi güçlendirecek bilgiler sunacaktır mahkemeye.. Rahat olun..
Dava dosyanınız içine giren her belgeyi görebilir, okuyabilir, kopyasını alabilirsiniz.. Geçmiş olsun..
Cevap: avukatlarımıza emsal bir dava
Alıntı:
tuana648 rumuzlu üyeden alıntı
yukarıda yazdıklarımı cevap yine yok nedense avukatlar hakikaten bu konuda çok bilgisiz bence çünkü site genelini inceledim ve sayın avukatlarımızın verdiği cevaplar hep çelişki hep çelişki neden?
dardayım beye, verilmemiş, eşinin cep telefonu dökümleri ( tarih zaman ve aranan numaralar) bilgisi aldatmayı ispat edebilmesi adına
eşinin geçmişe yönelik cep telefonunu dökümlerini, aldatmayı ispat için alabilirsin diyen avukatlara sesleniyorum. bence dardayım beyle irtibata geçin çünkü böle çok davanız olacak ve baştan yanlış bilgiler vermeyelim insanlara derim ben tabiki, dardayım beyfendinin mevzusu nedir tam bilemiyorum ama açık ve net yazmış birçok davaya da benim görüşüm emsal gösterilebilir
değerli avukatlarımız eğer değerlendirir ve benim ve benim gibi bu konuda çelişkiler içerisinde olan bizlerin bir nebze olsun kafalarımızdaki ve ufuğu görmek adına kafalarımızdaki soru işaretlerini yine sizler kaldıracaksınız.
gerçi bu memlekette ben adaletin olduğuna gerçekten inanıyorum ama icraat yok haa icratını olması gerektiği gibi sergileyenede hayat yok arkadaşlar ne yazıkkı böyle bir memlekette bunları hayatın her safhasında yaşıyoruzz
yazık koskocabir yazık
Sayın üye siz olayın tamamını okumamışsınız. yada o kısımları atladınız sanırım
KOnuyu şöyle izah edeyim..
Eğer mahkeme müzekkereyi Telekomüikasyon Kurumu İletişim Başkanlığına yazarsa hiç bir bilgi alamıyorsunuz,
Ancak;
Mahkeme müzekkereyi doğrudan GSM operatörüne yazacak olursa, yada Msn yada Facebook bu bilgiler mutlaka veriliyor..
Keza ilgili dava da TK İletişim Başkanlığından alınamayan bilgiler, GSM operatörlerinden alınmıştır..