Re: Gayrimenkul satış kararı verilince böyle bir para ödenir mi acaba?
Selam...Bilindiği gibi tüm hukuki işlerimize ait ödenmesi gereken tutarlar belli ve mevcuttur.Hiç bir avukat sinekten yağ çıkarma işine bakmaz...Kaldı ki sizden para isteyen sayın avukatınıza bunu sorma hakkınız da var.Hiçbir şey karanlıkta değildir ve sizde karanlıkta taş atmayın bence...Aklınıza ne gelirse sorun. Doğru cevabınızı alacağınıza inanıyorum.Demokrasi ve özgürlük böyle başlar o zaman...Sağlıcakla kalın...
zaman zaman bazı avukatların (sizler için geçerli değil yada üzerinize alınmanız için yazmıyorum) yanıltıcı durumları söz konusu olabiliyor ne yazıkki,heleki ilk defa yolunuz avukatlık gerektiren bir durumdan dolayı bir avukata başvurduysanız,
bazı deneyimler kötü birikimlerden doğar,
Yapılan her harcama için makbuz alırsanız şüpheleriniz giderilmiş olur.
Alıntı:
sadsem rumuzlu üyeden alıntı
zaman zaman bazı avukatların (sizler için geçerli değil yada üzerinize alınmanız için yazmıyorum) yanıltıcı durumları söz konusu olabiliyor ne yazıkki,heleki ilk defa yolunuz avukatlık gerektiren bir durumdan dolayı bir avukata başvurduysanız,
bazı deneyimler kötü birikimlerden doğar,
kıymet takdiri bedelini avukatın bize 1 ay zaman vermesine rağmen ödeyemedik. 1 ay daha ödeme imkanımız yok. bu parayı mahkeme dava sonunda tahsil etmek üzere masraflara ekleyemiyor mu acaba? yada 2 ay beklediğimiz için zamanaşımı olur mu kararlarda?