Re: Kötü niyetli öğretim görevlileri!
Alıntı:
narmannn rumuzlu üyeden alıntı
Sayın sdt23...
Site kurucu ve yöneticilerinden ricam, sdt23 gibi insan hak ve özgürlükleri hakkında hiç bilgisi olmayan, emrivaki kişilik bozuklukları taşıyan, zalimliği ve zalimleri öven, diktatör ruhlu kimselerin sitede yazmalarının engellenmesidir. tbi mümkünse...
Klavyenin başına geçince, karşımızdaki kişiyi bir daha hiç görmeyecekmiş gibi yazdığımız zamanlar oluyor. Halbuki aynı zaman içerisinde, aynı milletin bünyesinde yaşıyoruz. Sayın narmannn, sayın sdt23'e sarfettiğiniz sözleri geri almanızı arz ediyorum. Hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadığınız sdt23 için yukarıdaki yazıları yazmanız yakışık almamış.
Alıntı:
Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Klavyenin başına geçince, karşımızdaki kişiyi bir daha hiç görmeyecekmiş gibi yazdığımız zamanlar oluyor. Halbuki aynı zaman içerisinde, aynı milletin bünyesinde yaşıyoruz. Sayın narmannn, sayın sdt23'e sarfettiğiniz sözleri geri almanızı arz ediyorum. Hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadığınız sdt23 için yukarıdaki yazıları yazmanız yakışık almamış.
Tanıdığım ya da tanımadığım biri hakkında yazmak durumundan çok, boğucu derece hak kaybına uğradığım bir dönemde şikayetimi sunduğum metinden tereyağından kıl çeker gibi birkaç cümle alıp, beni potansiyel bir yalancı olarak görüp cevap yazarak, halka açık bir ortamda rencide eden ve hak arayışından soğutan birine karşı cevap niteliğindeydi yazdıklarım ve hiçbir şekilde hakaret etme amacını taşımadan yazılmış cevaplardı bunlar. Sayın sdt23 bu davranışı nedeniyle özür dileyecekse ben de her zaman için özür dilemeye hazırım.
Alıntı:
narmannn rumuzlu üyeden alıntı
sdt23 gibi
1-insan hak ve özgürlükleri hakkında hiç bilgisi olmayan,
2-emrivaki kişilik bozuklukları taşıyan,
3-zalimliği ve zalimleri öven,
4-diktatör ruhlu kimselerin
5-bence senin gibiler ancak insan hak ve özgürlüklerinin ayaklar altında olduğu yerlerde yaşamalılar.
Sayın narmann; bu kadar sıfat ve tanımlamaları yaptığınız biri sizce size özür diler mi? ve Dilemeli mi?
Öneri; Üslubunuzu gözden geçirin.