İcra takibinden önce menfi tespit davası açmaya yanaşmıyorsanız, en azından ihtarname çekerek senedin iadesini istemenizde yarar var.
Printable View
İcra takibinden önce menfi tespit davası açmaya yanaşmıyorsanız, en azından ihtarname çekerek senedin iadesini istemenizde yarar var.
Sn. Tayfun Eyilik,
Bütün Galericiler öyle mi? Diye bir soru sormuşsunuz. Bu olayı yaşayan arkadaş, borcunu ödediyse senedini neden almamış, hadi almayı unuttu diyelim, madem galericiye senedini güvenmiyor, arabayı neden güvenip de almış? Ben de Kamu Yönetimi mezunuyum ama galeri işiyle uğraşıyorum. Genelleme yapmanız beni üzdü doğrusu!
Sn. Tayfun EYİLİK,
Bütün Avukatlar nasılsa, bütün galericilerin de öyle olması umulur!!!!!
konuyu yeterince açıkladım ama siz gereksiz bir savunma duygusuyla bodoslama dalmışsınız olaya. galeri borcum olduğundan değil. arabayı satmakta zorlandığından beni tehdit ediyor. arabanın benden önceki sahibindende önceki sahibi büyük kaza yapmış ve aracın pert kaydı varmış. ben bunu galericiden öğrendim. galerici ise kasko şirketinden öğrenmiş. işin en garip yanı ise bende aynı aracı kasko yaptırdım hatta kaza yaptım ve kasko ödedi (ufak bir hasardı) ben kaskoyu nasıl yaptırdım diye sorduğumda sen anadolu sigortadan yaptırmışsın onların altyapısı kötü göremezler falan dedi. sonuçta durum ortada. ayrıca gaelrici ben aracı satarken inceledi aletlerle falan baktı arabaya bir sürü çamur attı. ve kendince uygun bulup aldı. ve araçları değiştikten bir hafta sonra ben diğer aracı üzerime aldım. eğer aracın böyle bişr kusuru olduğunu bilsem neden bekleyeyim? dahada ötesi art niyetim olsa neden senedi orada bırakayım?. böyle yorumlar yazmadan önce 2 kez düşün . sen galericilerin ne olduğunu benden daha iyi bilirsin. herkes aynı değil elbette ama genelinin ruh hali aynıdır. menfaati olmayan işe girmezler. ayrıca bu aracı bana satanda başka bir galeri. sonuca gelirsek. galeri borcum olduğundan değil yukarıda yazdığım sebepten benden para istiyor. objektif olursan sevinirim. diğer beyfendilere yorumları için teşekkür edrim. ihtar çekmek için ne yapmalıyım bir avukat tan yardım almam gerekir mi? başvururken neleri öne sürmeliyim. çok teşekkür ederim...
yardımlarınızı bekliyorum.. iyi akşamlar...
hayır cevabı yetersiz bulmadım ama cevaba istinaden yazdığım soru diğer arkadaş yüzünden havada kaldı. tekrar soruyorum soruyu. ilginize teşekkürler.
ihtar çekmek için ne yapmalıyım bir avukat tan yardım almam gerekir mi? başvururken neleri öne sürmeliyim. çok teşekkür ederim...