Bu konuda farklı bir öneri yada yol yok galiba aradan zaman geçiyor ve eşimle olumlu bir gelişme yok aksina daha da uzaklaştık artık
Printable View
Bu konuda farklı bir öneri yada yol yok galiba aradan zaman geçiyor ve eşimle olumlu bir gelişme yok aksina daha da uzaklaştık artık
Bence yazık etmişsiniz hem kendinize hem de eşinize. Başkalarının yaşadığı bazı tecrübeler doğru bazıları ise yanlış. Yanlış yol seçmeyin derim ben. Eşiniz bugün aileni istemiyorum demiş. Fakat nedenlerini belirtmemişsiniz. Kaldıki eşiniz demokratik davranıp kendi ailemde gelmesin demiş. Bu evliliğini kurtarmaya çalışan bir kadının çırpınışlarıdır. Her yolu denemek. Kaldı ki eminim ki aradan az zaman geçince fikirleri değişecektir. Aileleri karıştırıp durmuşsunuz. Baştan kabul etmiş olabilir. Fakat aynı evin içine girince olmayacağını fark etmiştir. Zorla işkence etmeyin eşinize.Gerekirse oda çalışsın.Lütfen asgari ücretle ev geçindirenler var.Ayrıca iş kafada boşanmaya gidiyorsa ilk önce bir bayan kendini garantiye almayı düşünür.Örf ve adet demişsiniz.Kadındaki ziynet kadına aittir ve bu sizin üstünüze bir borçtur. Size ailenizden ayrılmak zor gelmiş bence. Ama eşinizin üstündeki zorlukları göz ardı ediyorsunuz. Diyeceksinizki ne biliyorsunuz. Şahsen ben çok iyi anlıyorum hanımınızı. Evlilik kolay değil.Ama her iki tarafda adım atacak.Eşiniz atmış denemiş olmamış sıra sizde.
Uzaklaşmanızın sebebi birilerinin laflarına çok takılmanız olabilir. Bazı erkeklerin ailelerine olan düşkünlükleri bir yana zaafları çok fazla ve evlilikleri bir uyum içerisinde olsun istiyor.Ama ne yazık ki öyle olmuyor.Ailelerin yaptığı hataların bedellerini evlatları ödemek zorunda kalıyor. Kimse kimsenin ailesini silsin istemez. Vijdanı olan kimse. Ama eşiniz sizin aileniz. İlk plana onun ve kendi önceliklerinizi almalısınız. Ayrıca eminim ki şu anda ailelerden çok fazla laflar geliyordur kulağınıza.Tabi sizin laflarınızda karşı tarafa.Buda sizleri uzaklaştırır.Bence sil baştan evliliğinize bir göz atıp yeni planlar yapın.
aranızdaki tek engel buysa iyi kötü bir ev tut ama yuvanı yıkma derim yinde karar senin saygılarla;)