Re: İmzalı boş senet hakkında
Bulent bey cevabınız ıcın sızede tesekkur ederım..menfi tespit davası ıcın benım söyledıklerıme daha dogrusu görustugum avukatın bana söyledıklerıne sızın görusunuz yınede menfı ıspat davası acmak anladıgım kadarıyla,kusura bakmayın ama ben anlamadım bunu,görustugum avukat acamazsın dedı sız acarsınız dıyorsunuz:( telefonu dınletsek ve senedı asıl verdıgımız kısı ıfade verse yada ne bılım herhangı bı belge alsak ondan bı ısımıze yararmı acaba
Alıntı:
astante rumuzlu üyeden alıntı
Duygu hanım sıze yazmıs oldugum bılgılerı bır meslektasınızdan yuzyuze göruserek aldım tabıkı bu ıs bı avukat olmadan olmaz sadece ne yapmam gerektıgını ogrenmek ıstedım,avukatla görustum ve o bılgılerı su asamada dava acamazsın sadece ıcraya verılırse bos senedı kullanmaktan dava acarsın dedı,ayrıca telefon konusmalarını kaydet ılerde delıl olarak sunabılırsın dedı,telekomla görustum boyle bı sıstem yok dedıler
Yüzyüze görüştünüz meslektaşımızdan zaman kaybetmeden yardım alın.
Ve size bir önerim konuyu araştırın ancak detaylı en sağlıklı ve en kesin bilgiyi avukatınız verecektir.
Alıntı:
...ayrıca telefon konusmalarını kaydet ılerde delıl olarak sunabılırsın dedı,telekomla görustum boyle bı sıstem yok dedıler
Alıntı:
..son sorum ev telefonları dınlenebılıyormu?telekomla konustm boyle bır sıstem yok dedıler..
Alıntı:
Siz davanızı en kısa zamanda açın ve ayrıca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunun.Telefonunuzu dinletmek istiyorsanız eğer
Benden önermesi;karar sizin.
Alıntı:
astante rumuzlu üyeden alıntı
ayrıca telefon konusmalarını kaydet ılerde delıl olarak sunabılırsın dedı,telekomla görustum boyle bı sıstem yok dedıler
Telekom ile görüşmeniz size bir fayda sağlamaz. Cumhuriye başsavcılığına şikayette bulunursanız,
Cep telefonlarınız, araç telefonarınız ve ev telefonlarınız dinmeye alınır.
Ayrıca siz kendiniz karşı tarafın bilgisi olmadan ses ve görüntü kaydı alırsanız bu da suç teşkil eder..
avukata danısıyorum menfı tespıt davası acamazsın dıyor,takma kafana havlayan bilmem ne ısırmaz dıyor ama huzursuz olduk aılece,artık gıdıp savcıyla konusacam,ev telefonunu dınletmek ıcın savcıylamı görusmek gerekıyor yoksa kıme dılekce verecez yardımcı olurmusunuz
ayrıca kısının senedı verdıgınız kısıye söyleyın ben onun esınıde senedınıde aldım gıbı sözlerını telefonla kaydettım,bu dıyalogu delıl olarak sunabılırmıyız
Alıntı:
marita rumuzlu üyeden alıntı
Siz davanızı en kısa zamanda açın ve ayrıca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunun.Telefonunuzu dinletmek istiyorsanız eğer.Ayrıca bu "şantaj" yani bir suçtur.Anlaşalım denildiğine göre ,ellerinde herhangi bir açık senet bulunmamaktadır.Varsayalım ki ellerinde böyle bir senet bulunuyor,o halde size ödemediğiniz için dava açarbilecek durumdayken ,neden anlaşmak istesinler?Haksız kazanç elde etmeye çalışmak denilebilinir sanırım.
Sayın astante bu yanıtı 19.02.2008 de vermiştim,ama siz sesli düşünmeyi tercih ediyorsunuz.
Ayrıca senedi ilk verdiğiniz kişinin ayrıldığı eşine ulaşmaya çalışarak bir adım atmış olursunuz.Telefondaki kişinin o bayanın yeni eşimi ,değilmi,öğrenirsiniz.
Tedbirlerinizi almanızda yararlı olacaktır.