Re: alt katım bir yurt adeta...
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Yaptığınız tekrarlar olabilirmi sebep?
Veya az önceki iletinizdeki üslup?
Sayın Erdoğan Bey, kesinlikle hiç kimseyi küçük düşürücü, kırıcı, alaycı bir üslup izlemedim. Bu başlı başına bir saygısızlıktır. Serzenişim sebebini bilmediğim bir olaydan dolayı haklarımın kısıtlanması olayıdır. Madem ki olay tekrar yapmam ve site kurallarına aykırı bir eylemse özür diler ve haklı olduğunuzu yürekten hissederim. Ama tekrar yapmaktaki tek kasıt alamadığım cevaplardır. Sayın Erdoğan Bey, denize düşen yılana sarılırmış. O kadar büyük acılar ve sıkıntılar çakiyorum ki. Burada hukukçu arkadaşların vereceği umut dolu bir yöntem belkide hayata yeniden bağlanmama vesile olacaktı. Ama maalesef gerçekleşmedi. En azından benim dışımdaki birçok insanın sıkıntılarına deva oluyorsunuz. Çalışmalarınızda sonsuz başarılar.
Re: alt katım bir yurt adeta...
Hukuk bilgisi olduğunu bildiğim üyeler dışında,özel olarak sorulan hukuki sorulara yanıt vermiyorum.Düşündüğünüz kadar iyi biri değilim sanırım.
Yeni üye adınızla sorunuzu ilgili foruma ekleyin.
Hukuki probleminiz her ne ise umarım siteden gerekli faydayı sağlayabilirsiniz.
Re: Alt katım bir yurt adeta...
Yardımınız için teşekkürler Selin Hanım.Bu arada yazdığım mesajdan alıntı yaparak siteye serzenişte bulunan Ali Haydar Bey;ben aldığım yardımdan memnun kaldım.Siz,benim yerime benim mesajımı kullanarak serzenişte bulunmuşsunuz,bunu pek doğru bulmadım doğrusu,çünkü olayın bütünüyle dışındayım.Saygılar...